Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Всеукраїнська акція донорства «Допомогти Може Кожен»

Всеукраїнська акція донорства «Допомогти Може Кожен»

З 5 — до 9 жовтня 2015р., в 19-ьох містах України пройде Всеукраїнська акція донорства.

Донорство в Україні, як правило, стало проблемою хворих та лікарів, а не справою суспільства. Населення недостатньо обізнане в цьому питанні у зв’язку з недостатнім висвітленням проблеми. Про гостру потребу донорської крові більшості стає відомо лише тоді, коли біда стукає в двері їх дому — близька людина потрапляє на операційний стіл, у дружини тяжкі пологи, Ніколи не знаєш напевне, коли допомога потрібна буде тобі.

На жаль, штучної альтернативи продуктам крові на даний момент не існує. Тому донори крові завжди затребувані. Сама ж процедура донації абсолютно безпечна для здоров’я донора.

Важливо:
1) бути донором зовсім нестрашно, це безпечно і не шкодить здоров’ю;
2) мета: привернути увагу населення України до проблем донорства, поширити донорство серед громадян та допомогти таким чином тим, хто цього потребує;
3) хто може бути (обов’язкові умови): здорові люди, яким вже виповнилось 18 років, з пропискою у місті, де збираються здавати кров;

Допомогти Може Кожен

Щоб стати учасником потрібно заповнити анкету:https://goo.gl/4J55oK
Посилання на соціальні мережі: https://vk.com/event100975581, https://www.facebook.com/events/793014654144519/
Координатор проекту : Діана Руда, моб. 097 818 16 26, dar_ruda@i.ua
Медіа координатор: Мартинова Дарина, моб. 0996662553, darinamartynova3@gmail.com

Всеукраїнська молодіжна громадська організації "Фундація Регіональних Ініціатив" (ФРІ) - потужний центр підтримки молодіжного руху, молодіжних організацій та підготовки молодих лідерів в Україні. Діємо з метою зміцнення молодіжного руху, навчання і забезпечення активних учасників об’єднань молоді, розвитку студентських та загалом молодіжних ініціатив. Стратегічною метою діяльності ФРІ є збільшення кількості молодих активістів громадського життя, щоб почати невпинну ланцюгову реакцію позитивних змін в суспільстві.



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

866
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...