Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

До Всесвітнього Дня боротьби зі СНІДом Харків вперше приєднався до Всесвітньої кампанії «RED»

До Всесвітнього Дня боротьби зі СНІДом Харків вперше приєднався до Всесвітньої кампанії «RED»

1 грудня 2015 року, до Всесвітнього Дня боротьби зі СНІДом,  за ініціативи Харківського обласного відділення ВБО «Всеукраїнська Мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІДом» та  за підтримки Харківської міської ради, Харків вперше приєднався до Всесвітньої кампанії «RED» та Всеукраїнської акції.

Також, під час акції активісти виклали навколо ротонди свічки,  вшанувавши пам’ять тих, кого вже забрав даний вірус, сказавши "ми не нуль" в боротьбі з дискримінацією ВІЛ-позитивних людей.

«Ми не повинні закривати очі на проблему ВІЛ-інфекції, адже сьогодні у групі ризику є кожен із нас. Зараз ВІЛ вже не є страшним діагнозом – своєчасне призначення лікування сприяє тому, що ВІЛ-позитивні люди живуть довгим та повноцінним життям. Проводячи такі акції, ми не тільки закликаємо молодь вести здоровий спосіб життя, а ще і звертаємо увагу на тих, хто вже зіштовхнувся з цією проблемою та потребує нашої підтримки», - розповідає заступник директора ХОВ «Всеукраїнська Мережа ЛЖВ» Оксана Сирих-Чаплинська.

До того ж, з нагоди 1го грудня, Харківським обласним відділенням ВБО «Всеукраїнська Мережа ЛЖВ» був проведений ряд профілактичних лекцій для студентів та молоді м. Харкова. Лекції пройшли в таких навчальних закладах, як ХНПУ ім. Г.С. Сковороди та УІПА. В свою чергу, в ЄСКЦ «Гілель» пройшов проект «HEADS», під час якого відвідувачам розповіли не тільки про основні шляхи передачі ВІЛ, а ще і продемонстрували рекламні кампанії відомих брендів засобів контрацепції.




Інформаційна довідка: Кампанія «RED» щорічно об’єднує десятки міст по всьому світі. В період з 2012-2014 рр у кампанії взяли участь такі міста як Вашингтон, Сідней, Париж, Торонто, Лондон, Київ та відомий бренд Apple.



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

962
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...