Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Top20: Зірки світового графічного дизайну

Top20: Зірки світового графічного дизайну

25 вересня – 05 жовтня 2012

Асоціація дизайнерів-графіків «4-й Блок» спільно з Центром сучасного мистецтва «ЄРМІЛОВЦЕНТР» презентують виставку робіт зірок світового графічного дизайну з колекції Міжнародної триєнале «4-й Блок».

Графічний дизайн є перетином  мистецтва та комунікації i виставка плакату «Top20: Зірки світового графічного дизайну» саме це яскраво й демонструє.

На виставці представлено плакати двадцяти всесвітньо відомих дизайнерів-графіків. Плакат є найяскравішим жанром графічного дизайну, і дивовижність та різноманіття підходів дизайнерів до нього викликає завжди велику зацікавленість.

Національні традиції, графічні школи і саме роздуми про життя, мистецтво, устрій Всесвіту – все це лягає в основу роботи справжнього сучасного дизайнера, адже він візуалізує меседжі та естетично виховує суспільство.

Top20: Зірки світового графічного дизайну

Top20: Зірки світового графічного дизайну

Top20: Зірки світового графічного дизайну

Top20: Зірки світового графічного дизайну

Top20: Зірки світового графічного дизайну

Top20: Зірки світового графічного дизайну

Виставка дає уявлення про російський концептуалізм у роботах Юрія Суркова
та Володимира Чайки, французьку експресію в плакатах групи Nous Travaillons Ensemble, Алана Ле Кернека та містичних митців Др. Пеше + Мель Роз Лабораторія СССР, дивовижність образів японських дизайнерів – справжніх легенд Сігео Фукуди та Казумаси Нагаї, а також експерименти Йокоо Таданорі та яскраву палітру соціально значущих листів Такеші Акіями, роздуми про ставлення художника до громадянських обов’язків у плакатах ізраїльтянина Давіда Тартаковера, джазові імпровізації  на плакатах швейцарця Ніклауса Трокслера, легкість мазків пензля та силу образів фінського митця Карі Піппо, американські типографічні ритми в плакатах Поли Шер, німецький лаконізм  у роботах Лекса Древінського, поєднання слов’янських традицій з американізованим метафоричним контекстом у роботах Люби Луковой, зворушливі  роздуми Фенга Чана та Жуана Мачадо про єдність людини та Всесвіту, дивовижність іранської в’язі Маджида Аббасі, український конструктивізм у плакатах Володимира Лесняка, жваві ілюстративні  роботи чеха Яна Райлиха.

Роботи цих авторів є серцем колекції Міжнародної триєнале плакату «4-й Блок», майже всі названі митці – лауреати та члени журі цього відомого в світі заходу
в сфері графічного дизайну.
Чекаємо на Вас на відкриття  виставки  «Top20: Зірки світового графічного дизайну» 25 вересня 2012 р. о 17:00.

ЄрміловЦентр
Харків, Майдан Свободи, 4 (головний корпус ХНУ ім. В. Н. Каразіна, вхід з боку узвозу Пасіонарії)
Пн-Нд с 12:00 до 20:00
Вхід вільний
Тел:   +380958013083
+380577604713
e-mail: yermilovcentre@gmail.com
www.yermilovcentre.org



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

815
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...