Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Благодійна акція «Добре (не) сміття»: конференція з підбиття підсумків

Благодійна акція «Добре (не) сміття»: конференція з підбиття підсумків

Постійна комісія з питань захисту навколишнього середовища та екології міста Молодіжної ради при Харківському міському голові запрошує долучися до пост-конференції з підбиття підсумків благодійної акції «Добре (не) сміття», що відбудеться 23 липня 2019 року.

Пост-конференцію присвячено підбиттю підсумків акції, що є проявом нового напряму благодійності в Харкові. Вона мала на меті збір певної суми коштів вторинною сировиною.У межах конференції організатори поділяться своїми планами щодо масштабування такої акції й популяризації сортування відходів у місті.

Під час проведення акції організаторам вдалося зібрати 7,5 тонн вторинної сировини, реалізувати її та на виручені кошти (22 000 грн.) допомогти двом соціально важливим установам нашого міста: реабілітаційному центру для дітей з особливими потребами «Промінь» і реабілітаційному центру для жінок, які постраждали від домашнього насильства.

Початок заходу: о 12:00

Місце проведення: прес-центр Харківської міської ради, вулиця Квітки-Основ’яненко, 7, 2 поверх

Контактна інформація

E-mail:eco.city.kharkiv@gmail.com

Телефон: +38(063) 762-01-60 —голова постійної комісії з питань захисту навколишнього середовища та екологіїКирило Чікірякін



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

724
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...