Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

У Харкові пройдуть інноваційний форум та ярмарок стартапів

У Харкові пройдуть інноваційний форум та ярмарок стартапів

14-15 листопада на арт-заводі «Механіка. Інша Земля» (м. Харків, вул. Плеханівська, 126) пройдуть інноваційний форум та ярмарок стартапів, які проводяться Управлінням інноваційного розвитку та іміджевих проектів Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради.

Учасники форуму зберуться щоб поділитися ідеями та обговорити останні технологічні досягнення, а також послухати виступи спікерів-практиків зі сфери стартап руху та IT-технологій.

«Це чудовий майданчик, який об’єднує креативних та амбіційних людей, людей, які вже можуть поділитися досвідом своїх досягнень з геніями-початківцями. За інноваціями вже не майбутнє, а сьогодення, бо ми живемо в час, коли розвиток та зміни відбуваються у будь-якій зі сфер нашого життя кожного дня. Наше завдання – підтримати та допомогти в реалізації ініціатив, які сприятимуть підвищенню іміджу міста Харкова та його розвитку в сфері інновацій.» – зазначила начальник Управління, Вікторія Грецька-Миргородська.

Також в рамках форуму пройде виставка та презентації стартапів студентів харківських вищих навчальних закладів: Харківського національного університету міського господарства ім. О.М. Бекетова, Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна, Харківського державного університету харчування та торгівлі, Харківського національного автомобільно-дорожнього університету, Харківського національного університету радіоелектроніки та Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут».

Реєстрація для участі у форумі: http://bit.do/fgndR



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

617
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...