Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Eruditus виставка – «Освіта за кордоном»

Eruditus виставка – «Освіта за кордоном»

Навчання за кордоном стає все ближче. Сьогодні все легше отримати престижну освіту поза межами своєї країни. 16 лютого в Харкові відбудеться масштабна виставка, присвячена освіті за кордоном.

Всеукраїнська освітня компанія Eruditus запрошує всіх, кого цікавить навчання у США, Канаді або Європі. Більше 25 навчальних закладів з усього світу в одному місці. Спілкуйтеся з представниками рейтингових закордонних навчальних закладів, отримуйте відповіді на будь-які питання щодо вступу, навчання та можливостей.

Більше 8 років Eruditus відправляє студентів навчатися за кордон та чітко розуміють особливості та таланти кожної людини, знають, як мотивувати на реалізацію потенціалу та націлювати на результат.

У рамках виставки ви зможете відвідати презентації від учасників. Вони розкажуть про різноманітні програми, свій навчальний заклад та познайомлять з усіма тонкощами вступної кампанії. Також усі охочі зможуть пройти безкоштовне тестування з англійської мови. Воно дасть зрозуміти, наскільки ви готові до навчання за кордоном саме зараз.

Підлітки зустрінуться з сертифікованим коучем та мотиваційним оратором, який допоможе знайти свої таланти, стати незалежними та почати займатися улюбленою справою із можливістю отримувати не тільки задоволення, але й гроші.

Якщо ви чітко націлені на отримання закордонної освіти, спеціалісти освітньої компанії Eruditus із радістю допоможуть скласти індивідуальну стратегію освіти з детальним описом усіх подальших кроків, які допоможуть досягти успіху.

«Наша місія – надати людині максимум можливостей для реалізації потенціалу.

Ми відкриваємо безмежні горизонти у будь-якому віці: як для школяра, студента, так і для молодого спеціаліста, який прагне підвищити кваліфікацію.» - ідеолог освітньої компанії Eruditus Марина Павліченко.

Після Eruditus виставки «Освіта за кордоном» батьки будуть розуміти, які кроки необхідно зробити вже зараз, щоб досягти мети – навчання за кордоном та щасливе майбутнє для дитини. Максимум можливостей для досягнення успіху саме тут. Реєструйтеся вже зараз.

Реєстрація на сайті: https://eruditus.education/

Деталі за телефоном: (097) 181-21-21



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

456
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...