Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Офіційне відкриття Центру доступу до цифрових можливостей

Офіційне відкриття Центру доступу  до цифрових можливостей

1 червня відбулось відкриття першого Центру доступу до цифрових можливостей та підписання меморандуму про співробітництво та співпрацю між PowerCode Academy та заступником міського голови з питань цифрової трансформації Олегом Дроботом.

“Наше місто впроваджує багато цифрових сервісів та інструментів для мешканців вже сьогодні, але, для того, щоб харків'яни могли повноцінно користуватись цими послугами, потрібно зробити так, щоб кожен мешканець, незалежно від свого віку, мав доступ до цих сервісів. Саме тому сьогодні ми відкриваємо першу точку доступу до цифрових можливостей в ЦНАПі, в партнерстві з компанією PowerCode Academy,” – прокоментував заступник міського голови з питань цифрової трансформації Олег Дробот.

На відкритті був підписаний меморандум з партнером проєкту - компанією PowerCode Academy. Разом з ними планується відкриття наступних точок доступу в місті.

“На практиці ми відчуваємо, що мешканці потребують того, щоб мати можливість отримати цифрові навички та знання, для того, щоб користуватись послугами міста”, – говорить директор Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку, Вікторія Китайгородьска.

Головною метою формування та розвитку екосистеми цифрової освіти є забезпечити базовий рівень цифрової грамотності кожному харків’янину, незалежно від віку, за для комфортного отримання послуг в режимі онлайн та використання міських електронних сервісів.

Центр доступу до цифрових можливостей – це робоче місце, мета якого надати можливість людям:

- дізнатись, як отримувати міські послуги та навчитись використовувати електронні сервіси міста;

- підвищити свій рівень цифрової грамотності, шляхом перегляду освітніх серіалів на національній Платформі “Дія. Цифрова освіта” та пройти тест для визначення рівня цифрових навичок, отримати сертифікат;

- отримати на місці консультацію стосовно почутих матеріалів та попрактикуватись;

- записатись на міський офлайн-курс.

Робоче місце забезпечується моноблоком, навушниками, матеріалами (Інструкція по отриманню міських послуг, Складова серіалів на платформі Дія. Цифрова освіта, форма запису на міський офлайн курс та форма зворотнього зв'язку), правилами роботи.

Користувач вже може скористатись робочим місцем Центру відповідно до графіку роботи, з 14.00 до 18.00, кожного робочого дня, в цей час за робочим місцем закріплено консультанта, який буде допомагати пізнати цифровий світ.



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

596
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...