Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Відкриття літньої сцени «СхідOpera простонеба stage»

Відкриття літньої сцени «СхідOpera простонеба stage»

Відкриття літньої сцени «СхідOpera простонеба stage»: 10 липня на відкритому майданчику за будівлею ХНАТОБу прозвучать світові оперні хіти.

10 липня о 17:00 на літній сцені Харківського національного академічного театру ім. М. В. Лисенка відбудеться концерт оперних виконавців «Опера Гала». Він ознаменує відкриття простору «СхідOpera просто неба stage» і старт 145-го театрального сезону.

Концерт складатиметься з двох відділень. У виконанні солістів театру та великого академічного симфонічного оркестру пролунають уривки з найвідоміших світових оперних постановок: аріозо Мазепи з опери «Мазепа» П. Чайковського, арія Хозе, «Хабанера» та куплети Тореодора з опери «Кармен» Ж. Бізе, арія Лейли з опери «Шукачі перлів» Ж. Бізе, арія Калафа з опери «Турандот» Дж. Пуччіні, арія Аіди з однойменної опери Дж. Верді, арія Кунігуди з опери Кандід, кавантіна Фігаро з опери «Севільський цирульник» Дж. Россіні, арія Кончака з опери «Князь Ігор» А. Бородіна та ін.

Літній майданчик «СхідOpera просто неба stage» був відкритий в 2018 році. Він розташований за будівлею ХНАТОБу і являє собою природній амфітеатр зі сценою в центрі. Місця для глядачів розміщені на зелених схилах. Для зручності відвідувачів передбачена фуд-зона, туалети, окрема зона для курців, місця підвищеного комфорту (крісла-мішки, лавочки зі столиками).

Вартість квитків на концерт «Опера Гала», як і на інші концерти просто неба, до кінця літа становитиме 50 і 100 грн.

Концерти відбуватимуться з урахуванням всіх санітарних правил і вимог: з дистанціюванням місць в 1,5 метра, обов’язковим вдяганням масок, температурним скринінгом на вході, антисептичними засобами у вільному доступі та інформаційними пам’ятками для відвідувачів.   



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

471
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...