Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

У парку ім. М. Горького запрацювала безконтактна оплата парковок

У парку  ім. М. Горького запрацювала безконтактна оплата парковок

Оплатити паркування в Центральному парку культури і відпочинку ім. М. Горького тепер можна безконтактною банківською карткою, смартфоном або іншим пристроєм з NFC просто на виїзді біля шлагбаума.

За підтримки Департаменту цифрової трансформації Харківської міської ради, КП «Харківпарксервіс», компанія Mastercard і Райффайзен Банк Аваль запустили безконтактну оплату парковок у Центральному парку культури і відпочинку ім. М. Горького. Відвідувачі парку на особистих авто отримали можливість оплачувати послуги паркування без готівки — безконтактною банківською карткою будь-якого банку світу різних платіжних систем, смартфоном або іншим пристроєм з NFC — просто на виїзді з паркувального майданчика. Щорічно парк приймає понад два мільйони відвідувачів, а паркомісця розраховані на 520 машин.

«Харків – комфортне місто. Тепер для зручності мешканців в центральному парку міста можна сплатити за паркування безконтактно. Швидко, зручно, а головне – безпечно. Міський голова Геннадій Кернес завжди у пріоритет ставить зручність отримання послуг мешканцями. І це ще один важливий крок у цьому напрямку», — зазначив Олег Дробот, заступник міського голови з питань цифрової трансформації Харківської міської ради.

При в'їзді на майданчик користувачі паркінгу отримують талон зі штрихкодом для обліку часу. Оплата паркування здійснюється безпосередньо на виїзді з майданчика за декілька простих кроків. Спочатку необхідно відсканувати талон із зафіксованим часом перебування, після чого на POS-терміналі з'явиться сума до оплати, а термінал переключиться в режим очікування картки. Для оплати достатньо піднести безконтактну картку, смартфон або інший NFC-гаджет до термінала. Після успішної транзакції паркомат видасть чек, і шлагбаум підніметься автоматично. Будь-які комісії при безготівковій оплаті парковки відсутні.

Усі пропускні стійки на п'яти паркувальних локаціях по периметру парку вже обладнані новими POS-терміналами для прийому безконтактних платежів.



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

430
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...