Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Після дворічної перерви BIT-2021 знову у Харкові!

Після дворічної перерви BIT-2021 знову у Харкові!

18 березня після дворічної перерви у Харкові пройшов BIT-2021. Форум відбувся у Fabrica Space.

Також подія проходила в онлайн форматі та транслювалася на каналі YouTube: (https://youtu.be/oDQJffMsKOM – запис заходу).

Захід розпочався зі вступного слова модератора форуму Нікіти Книша, CEO HackControl, Екс Радника Адміністрації Президента України, який стисло розповів про перспективи цифровізації в Харкові.

Продовжив конференційну програму виступ Сергія Фоміна, директора місцевого ЦОД Layer1, який поділився досвідом будівництва власного дата-центру. В онлайн-форматі форум продовжив виступ Інгуса Хомки, консультанта з рішень ЦОД, відомої в Україні латвійської компанії Tet.

Вперше у форумі в Харкові прийняла участь компанія Techsvit. Олександр Борсукевич, Business Development Manager CEE компанії, розповів, як у час пандемії виграти в перегонах за якістю відеотрансляції без модернізації.

Про enterprise-рішення для ЦОД від найбільшого в світі незалежного виробника модулів пам'яті, флеш- і твердотільних накопичувачів SSD у світі, в онлайні розповів Антон Редкоребров, Technical specialist & TRG, Kingston в Україні.

Про те, як пережив важкий 2020 рік відомий український хмарний провайдер UCloud, розповів Данило Бєлов, директор з розвитку компанії. Анна Гаєвська, менеджер проектів розвитку компанії РОМСАТ, розповіла про те, як можна економити за допомогою IoT.

Денис Онікієнко, Національний тренер компанії АСБІС-Україна розповів про засоби сучасної комунікації. Наприкінці першої сесії виступив Нікіта Книш з гострою та актуальною доповіддю «Нова Кібер Війна як продовження «холодної війни» - нові реалії та кіберзахист для бізнесу».

В перерві слухачі мали змогу ознайомитись з новими продуктами та послугами, які були представлені у виставковій зоні партнерами заходу. Виставка форуму BIT була найбільш цікава та змістовна за останніх декілька років. Багато сучасного обладнання та рішень представили наступні партнери форуму: АСБІС-Україна (рішення Prestigio, Intel, Logitech), Layer1, РОМСАТ (рішення TEKTELIC, ITC, Magos, Aqara), Ucloud, TECHSVIT, Tet.

Друга сесія розпочалась виступом Олександра Розвадовського, начальника проектного відділу систем безпеки компанії РОМСАТ. Доповідь стосувалася охорони периметра радіохвильовими радарами Magos. Дуже цікава доповідь прозвучала від Володимира Гука, менеджера з розвитку бізнесу компанії ELKO Ukraine: «Для чого місту бути розумним».

Продовжилась конференція експертним онлайн-виступом програмного директора CIS Events Group Ukraine Олександра Казанцева: «Що Гартнер в тренди нам пророкує». Антон Єжов, керівник напрямку систем звуку компанії РОМСАТ, розповів про IP системи гучномовного зв'язку та оповіщення.

Закінчив конференційну програму експерт з кібербезпеки, CEO Security Services Group, Юрій Мелащенко. Спікер поділився інформацією про те, як правильно побудувати системи захисту персональних даних від кіберзагроз.

Завершився захід розіграшом призів від партнерів та організаторів. Фотозвіт заходу можна переглянути за посиланнями:

Організатор: CIS Events Group Ukraine. Міжнародне маркетингове агентство CIS Events Group Ukraine фокусується на ІКТ-ринку.

Основний напрямок діяльності: проведення заходів від великих форумів до навчальних семінарів. Агентство надає послуги: call-center, збір та обробка лідів, маркетингові та аналітичні дослідження.


Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

425
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...