Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Балет Гала, балет

Описание:

7 липня, 18:30

Балет-гала стане знаковою подією «Summer Opera Fest-2018». Він обіцяє глядачам багато відкриттів і яскравих вражень від зустрічі з молодими, талановитими виконавцями, якими багатий наш балет. Сьогодні їх раді бачити в багатьох європейських країнах, Китаї, а окремі солісти успішно виступають в країнах Латинської Америки, США.

У нашому репертуарі багато вистав, які користуються великою популярністю у дорослих та маленьких глядачів – це всі три балети П. Чайковського, «Пер Гюнт» на музику Е. Гріга, «Маленький принц», «Попелюшка», «Корсар», «Жизель», «Собор Паризької Богоматері» і багато інших. І досить було б виконати тільки фрагменти цих балетів, щоб забезпечити концерту успіх. Але балетний Гала побудований за іншим принципом. Різноманітність і новизну йому додадуть не тільки сцени з класичних балетів «Полум'я Парижа», «Дон Кіхот», «Сильфіда», «Кармен-сюїта», а й яскраві номери сучасної хореографії.

Під завжди хвилюючу музику вальсу А. Хачатуряна до драми М. Лермонтова «Маскарад» артисти балету виконають концертний номер, поставлений заслуженим артистом України Леонідом Марковим. Видатному майстру балету Асафа Мессерера, який майже століття тому виступав на харківській сцені, наші молоді артисти присвятять поставлений ним номер на музику «Мелодії» К. Глюка. Яскраві хореографічні сюрпризи готують солісти балету в номерах «Тарантела» і «Фламенко».

У балетному святі беруть участь:

Заслужені артистки України Олена Шевцова, Ірина Клюєва, Антоніна Радієвська, заслужена артистка Росії І. Сурнева;
солісти Кристина Кадашевіч, Олена Леонтьєва, Владислав Босенко, Денис Панченко, Карина Шатковська, Андрій Козарєзов, Володимир Василенко, Лариса Грицай, Олексій Абраменко, Микола Джура.

Режисер-постановник концерту народна артистка України Інна Дорофєєва. Диригент Дмитро Морозов. Головний балетмейстер народна артистка України Світлана Коливанова.

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...