Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Cxid OPERA Просто Неба fest День1

Описание:

1 сентября 2018 года, в 20:00 - 22:30

Ще трохи ЛІТА на Схid OPERA Просто Неба stage - у новому музичному просторі за будівлею Оперного

Cxid OPERA ПРОСТО НЕБА fest - перший мультижанровий музичний фестиваль, що організований харківським національним академічним театром опери та балету ім.М.В.Лисенка Cxid OPERA у форматі «просто неба»! Cxid OPERA єднає!

1, 27,28 та 29 вересня : Cxid OPERA ПРОСТО НЕБА fest!

Ми стартуємо 1 вересня, а фінішуємо 3-денним вікендом 27,28 та 29 вересня. Чудовий час відчути ще трохи літа та підзарядитися вільною та свіжою енергією ПРОСТО НЕБА на рубежі осені. Останній ПРОСТО НЕБА фестиваль цього сезону чекає на тебе!

4 фестивальних дні - 1, 27,28 та 29 вересня. І кожен з них має свій власний неповторний характер!

SPIRITUAL SEASONS, FAR-BY, ЛАDA, СОЛІСТИ& ХОР СХІD OPERA,

SINOPTIK, 4.A.Y.K.A. Fu-GAS, KHARKIV KLEZMER BAND,

SHAKIN` GUTS, ОРКЕСТР СХІD OPERA,

@TRAKTOR, ZOREDANA, СХІD OPERA ENSEMBLE, HEART BEAT BRASS

BAND, SHKLO, ASEA SOOL, а також спеціальні фестивальні шоу P.O.P./PunkOperaProject / та J.O.P./ JazzOperaProject /

Чекаємо на Cxid OPERA ПРОСТО НЕБА stage просто за будівлею Оперного

1, 27,28 та 29 вересня на Перший Cxid OPERA ПРОСТО НЕБА fest!

Програма ДНЯ # 1

1 вересня , 20.00

Хедлайнер дня – грузинський гурт ASEA SOOL !

Відкривають фестиваль феєричні чарівники

SPIRITUAL SEASONS // серце та голос Ірландії і Півночі

Рубіж літа та осені – кращий час для того, щоб нарешті побачити та послухати в фестивальному форматі виступ цього самобутнього гурту. SPIRITUAL SEASONS з незмінним успіхом виступають у Німеччині, Норвегії, Литві, Латвії, Молдові, Туреччині та країнах Азії. Музиканти гурту називають фолк основою музики, яку вони творять разом вже 15 років і яка навряд чи піддається класифікації… Гурт виступатиме в Харкові між двома великими гастрольними турами й презентуватиме Велику Осінню Програму, що єднає середньовічну фолкову традицію з модерним, а подеколи – зовсім неочікуваним – щільним та міцним звучанням. Схоже, що саме SPIRITUAL SEASONS краще за всіх знають мову Клеверу та Омели й відтворюють її на таких інструментах, які рідко де почуєш та побачиш…

ASEA SOOL

Жесть та Оксамит Грузії

Грузинську фразу «асеа сул» можна перекласти як «і ось так завжди!» Інтонацію кожен може поставити свою, але якась частка іронії буде відчутна. Або досади. Або гумору. Коротше кажучи, група дуже Негламурна і непроста, з власним стилем, який важко «укласти» в вузькі жанрові рамки.

У ASEA SOOL є композиції і в стилі жорсткого року, і в традиціях грузинської народної музики. Вона співає сумне і веселе, але з незмінним драйвом, який не залишає байдужим нікого. ASEA SOOL - це Жесть і Оксамит Грузії.

ASEA SOOL одна з найцікавіших команд Грузії - країни з високою творчою конкуренцією. Команда запалює відразу і не відпускає до самого кінця свого виступу.

Атіна і її брат Бека народилися, виросли і живуть в Батумі. Атіна заспівала раніше, ніж навчилася говорити, а Бека почав складати музику в 12 років. Їх дитинство пройшло в холодні-голодні 90-ті. Радістю і розвагою була музика. Електрогітару Беці зробив батько. Творча людина, дизайнер і художник, він придумав для сина інструмент унікальний і неповторний. Гітара вийшла до того ж технічно новаторська - в неї батько вмонтував мікрофон, який дає неординарний звук і тембр. Інструмент назвали Bekson, Бека освоїв його глибоко і творчо - і додав свою техніку: став грати на гітарі смичком, як якщо б вона була скрипкою або віолончеллю. Гітара сильно здивувалася і заспівала нестандартним голосом, а виконавець вибрав собі спільне з нею ім'я - Bek Bekson. Атіна Корнеліус залишилася Атіною. Її голос - оксамитовий і розумний, ніжний і сумний, і нескінченно ліричний - в одних піснях ...

Але Атіна співає і в іншому стилі - у неї гнучкий, рухливий голос з широким діапазоном.

Атіна сьогодні - один з кращих голосів Грузії, яка ніколи не була бідною на таланти. Брат з сестрою мають консерваторську освіту, проте сміливо порушують музичні канони. І правильно роблять! Атина пише тексти до композицій грузинською, англійською та французькою мовами.

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...