Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Cxid OPERA Просто Неба fest День3

Описание:

28 сентября 2018 года, в 19:00 - 22:00

Ще трохи ЛІТА на Схid OPERA Просто Неба stage - у новому музичному просторі за будівлею Оперного

Cxid OPERA ПРОСТО НЕБА fest - перший мультижанровий музичний фестиваль, що організований харківським національним академічним театром опери та балету ім.М.В.Лисенка Cxid OPERA у форматі «просто неба»! Cxid OPERA єднає!

1, 27,28 та 29 вересня : Cxid OPERA ПРОСТО НЕБА fest!

Ми стартуємо 1 вересня, а фінішуємо 3-денним вікендом 27,28 та 29 вересня. Чудовий час відчути ще трохи літа та підзарядитися вільною та свіжою енергією ПРОСТО НЕБА на рубежі осені. Останній ПРОСТО НЕБА фестиваль цього сезону чекає на тебе!

4 фестивальних дні - 1, 27,28 та 29 вересня. І кожен з них має свій власний неповторний характер!

SPIRITUAL SEASONS, FAR-BY, ЛАDA, СОЛІСТИ& ХОР СХІD OPERA,

SINOPTIK, 4.A.Y.K.A. Fu-GAS, KHARKIV KLEZMER BAND,

SHAKIN` GUTS, ОРКЕСТР СХІD OPERA,

@TRAKTOR, ZOREDANA, СХІD OPERA ENSEMBLE, HEART BEAT BRASS

BAND, SHKLO, ASEA SOOL, а також спеціальні фестивальні шоу P.O.P./PunkOperaProject / та J.O.P./ JazzOperaProject /

Чекаємо на Cxid OPERA ПРОСТО НЕБА stage просто за будівлею Оперного

1, 27,28 та 29 вересня на Перший Cxid OPERA ПРОСТО НЕБА fest!

Хедлайнером цього дня буде довгоочікуваний у Харкові SINOPTIK – гурт, визнаний у 2016 році Global Battle Of the Bands в Берліні Кращим новим гуртом світу!

Зустрічайте цього дня надзвичайних музикантів з абсолютно новими фестивальними програмами :

SHAKIN` GUTS

Одна з перших українських rockabilly-груп, SHAKIN` GUTS активно гастролює і продовжує радувати шанувальників рок-н-ролу. Група виступить на фестивальній сцені з авторською програмою, яка буде включати в себе rockabilly, рок-н-рол, ритм-енд-блюз, а також представить частину свого нового музичного проекту «Сни про Джанго», присвяченого легендарному французькому циганського джазовому гітаристу Джанго Рейнхардту .

4.A.Y.K.A. Fu-GAS

/ Electronic experimental free jazz / abstract / idm / noise / - імпровізаційна музика в потужній подачі музикантів групи 4AYKA - це новий екстравагантний вибуховий проект музикантів, який назвали Fu-GAS. Оновлений склад, в якому тепер на саксофонах грає екс-JazzGUN - Ян Ведаман', дві (!!!) барабанні установки на сцені та спеціально запрошені гості – все це у вибухонебезпечному поєднанні фрі-джазу, джаз-рокової динаміки з орієнтальними саксофонними соло і новаторським електронним звучанням. Експерименти 4AYKA незвичайні і обіцяють щось абсолютно нове. Має ВИБУХНУТИ!

J.O.P./JazzOperaProject/

На нас с чекає продовження оперного «крос-овера» - оперні хіти у виконанні солістів Схid OPERA і джазових музикантів. Унікальний проект представлять глядачам головний режисер Схid OPERA Армен Калоян і беззмінний арт-директор фестивалів Kharkiv ZaJAZZ Сергій Давидов

SINOPTIK

Групу утворено в 2012 р в Донецьку, в 2015 переїжджає до Києва. SINOPTIK беруть участь в найбільших українських фестивалях: Atlas Weekend, RespublicaFest, ГогольFest, Kyiv Open Air, Z-Games, Схід-Rock.

На початку 2016 року група виступила на найбільшому альтернативному фестивалі України Wintermass III і зробила успішний європейський тур, після якого SINOPTIK стали частіше запрошувати виступати в Європі. По поверненню в Україну в кінці березня, SINOPTIK виграють національний український фінал міжнародного конкурсу The Global Battle Of the Bands і відправляються представляти Україну на міжнародному суперфіналі в Берліні. 26 травня на фіналі конкурсу The Global Battle Of the Bands SINOPTIK займають перше місце і отримують звання Кращої нової групи світу. SINOPTIK стала першою в історії України групою, яка зайняла перше місце в цьому конкурсі.

У групи величезна фанатська підтримка в Україні, і Харків - не виняток.


Бажаємо SINOPTIK чудового виступу на Cxid OPERA ПРОСТО НЕБА fest, а всім гостям фестивалю - отримати задоволення і відірватися по повній!

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...