Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Дай Вогню - апетитні пікніки разом з Мамахохотала

Описание:

Студія «Мамахохотала» разом з ТМ «Апетитна» продовжують традицію збирати всіх друзів разом. І тепер ми розширюємо горизонти. Як і обіцяли в цьому році ми проведемо пікніки і в інших містах України. І тепер ми вирушаємо до Харкова! 2го вересня на Арт-заводі “Механіка” буде проходити пікнік від ТМ «Апетитна» та «Мамахохотала».

Що чекає на тебе?

Так як ТМ «Апетитна» буде презентувати свій продукт – гомілки «Делі», на вас чекає справжня культура Індії: малюнки хною та фарби холі, сарі та слони, - все це з акторами студії «Мамахохотала» та, звичайно ж, зі смачним м’ясом від ТМ «Апетитна».

Забіг на рікшах з Євгеном Яновичем та Іваном Мелашенко, з Юрієм Громовим будемо їсти крильця «Азіатські» на швидкість, з Анею Гресь потанцюємо танок живота, а Олег Маслюк проведе кулінарний майстер-клас з приготування гомілок «Делі».

Весь день на гриль-зоні буде смажитись смачне барбекю від ТМ «Апетитна» та багато-багато іншого.

Пікнік відбудеться 2-го вересня на Арт-заводі “Механіка” о 14:00.

Нагадуємо, що це закрита вечірка. Зареєструватись і виграти запрошення ви можете за посиланням. Оголошення переможців – 31 серпня (рандомним чином ми оберемо 300 переможців та надішлемо більш детальну інформацію на пошту)

Важливо: особам, що не досягли віку 18 років вхід на захід дозволяється тільки в супроводі дорослих!

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...