Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

VIII Наукові пікніки

Описание:

15 сентября 2018 года, в 13:00 - 19:00

Найбільший фестиваль популяризації науки в Україні «Наукові пікніки» ввосьме проходитиме в Харкові й вперше розміститься на майдані Свободи.

Фестиваль традиційно дозволить «торкнутися» всіх галузей знань: відтворити хімічні експерименти, зрозуміти фізичні закони, зануритися в середньовічну історію, взяти до рук екзотичних тварин, створити кільце всевладдя з «Володаря перснів», зіграти мелодії з «Зоряних війн» чи «Супер Маріо» блискавками, надрукувати руку Термінатора на 3D-принтері, відзняти власний короткометражний фільм, керувати предметами звуком, підвищити рівень знання літературної української, розвинути м'язову силу, розв'язати оптичні та математичні головоломки, виробити косметичні засоби за унікальним рецептом, зібрати й управляти роботами тощо.

«Наукові пікніки продовжують бути місцем, де кожен – від малої дитини до літньої людини – може сформувати, поновити чи підсилити любов до науки, усвідомлення того, що освіта може бути цікавою й надихаючою», – каже організаторка Tanya Baglay.

Очікується, що свої програми представлять 60 закладів вищої освіти, наукових установ і організацій по роботі з дітьми та молоддю.

Вхід на фестиваль вільний, участь у всіх експериментах безкоштовна.

Наукові пікніки відбуватимуться 15 вересня з 13:00 до 19:00 в круглому сквері перед Держпромом на найбільшому майдані країни – майдані Свободи.

Питання? Відповідають:
Tanya Baglay щодо "нащо все це робиться"
Артём Коновалов щодо програми, цікавинок і інших питань, що зазвичай турбують відвідувачів і пресу
Veronika Burkovskaya щодо охочих допомогти волонтерів (запис отут http://bit.ly/2vkbk1S)

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...