Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Презентація аудіогідів Художнього музея

Описание:

16 вересня 2018 року, в 17:00 – 20:00

Ми прагнули, щоб музеї були осередками культури, а не сховищами. І кожен міг провести у музеї час так, як йому цікаво та зручно: з інтернетом та безкоштовною екскурсією, яка звучить з власного смартфону!
Нарешті наша мрія стала реальністю!
Завершена підготовка аудіогідів, на який команда фестивалю «ІнклюзіОН» збирала гроші через краудфандинг :)

Дякуючи майже сотні небайдужим мешканцям Слобожанщини та України, а також громадським активістам та бізнесу, візуальне мистецтво стане більш доступним, зручним, ближчим.

Приходиш до музею, дістаєш навушники, і слухаєш екскурсію з телефона.

Аудіогіди запрацюють для відвідувачів в неділю 16 вересня на день відкритих дверей Художнього музею!
О 17.00 ми розкажемо як створювали україномовну версію гідів, проводили інтернет (а це був окремий виклик!) і які перші враження перших незрячих відвідувачів від розповідей.

Завітай до музею подивитися і заслухатися записом екскурсії по Харківському Художньому музею. Тепер про головні експонати музею можна дізнатися і не замовляючи екскурсію.

Нагадуємо, що записані екскурсії — універсальний продукт, тобто слухати їх буде цікаво усім. Адже саме такого ефекту ми добивались: інклюзія у музеях — це реально!

Три факта про аудіогіди музею:
- Голос україномовної екскурсії — харизматичний Микола Мох. Це актор Харківського українського академічного театру ім. Шевченка та громадський активіст
- Система аудіогідів народилась за підтримкою компанії МАКСНЕТ Завдяки їхній непохитній вірі в мистецтво та прагненню зробити картини та скульптури більш доступним, в Художньому музеї з’явився доступ до Інтернету на двох поверхах. Без жартів, це великий подвиг, адже без їхньої завзятості і величезної роботи, складна і коштовна система так би і не ожила!
- Створити зручність та комфорт взялися допомагати також інші ІТ-партнери. Ми безмежно вдячні Plarium Kharkiv и Software & Computer Museum, а також Kharkiv IT cluster за внесок та підтримку нашої ідеї, яка є хоч і невеликим, проте значним внеском у розбудову інфраструктури та туристичної привабливості міста

Аудіо-візуальний партнер Gwara Media
Ми також вдячні підприємствам OnAir, Евертек, АВС і Контакт Груп та низці інших компаній.
Серед організацій, які допомагали і творили аудіогіди:
Команда Харківського Художнього музею
Команда Харківського спеціального навчально-виховного комплексу імені В.Г. Короленка
..а також усі бекери, тобто ті, хто підтримав збір коштів http://bit.ly/2wt8JBd

Організатори та ініціатори:
Команда ХОФ “Громадська альтернатива”
Марія Ясеновська, Світлана Охович, Вікторія Бабій, Олена Зіненко, Катерина Дайнеко, Оксана Тіщенко, Ольга Синюгіна, Хельга Ясеновська, Світлана Рижикова, Катерина Пеніна

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...