Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Feeling Blues Festival

Описание:

22 вересня 2018 року, з 17:00 – 22:00

Унікальна культурна подія цієї осені за участі світових зірок Feeling Blues Festival принесе 22 вересня у Харків класичну американську музику – блюз, який для багатьох є музичною «візитівкою» США.

Ми згадаємо легендарного короля блюзу містера Бі Бі Кінга з нагоди його дня народження великим концертом за участі:

- Ріти Вашингтон Кінг, доньки BB Kingа, яка продовжує справу батька та популяризує його творчість у всьому світі, є головою спільноти блюзу у Лас-Вегасі й авторкою бестселеру «On the Road with My Dad the King of the Blues Mr. B.B. King»

- Bob Margolin, легендарного американського блюзового гітариста, володаря Blues Music Awards і неодноразового номінанта на премію Grammy як найкращого блюзового інструменталіста, учасника «золотого складу» блюз-бенду Muddy Waters

- Уільяма Піла мол., композитора й аранжувальника, керівника студії звукозапису «40 Days & 40 Nights Music Publishing»

- Alexander L. Dolgov, фронт-мена гурту «Дождь», включеного до Зали блюзової слави (США) як «Видатного блюзового артиста з України», Посла блюзу в Україні

Великий концерт Feeling Blues Festival відбуватиметься 22 вересня на території відкритого майданчика Арт-завод МЕХАНИКА Иная Земля, початок о 17:00, вхід вільний.

Організатор фестивалю – громадська організація «Держава і Я». Генеральний партнер фестивалю – Арт-завод МЕХАНИКА Иная Земля.

Feeling Blues Festival проводиться за підтримки Посольства США в Україні. Погляди учасників фестивалю не обов'язково збігаються з офіційною позицією U.S. Embassy Kyiv Ukraine й уряду США.

Хештег фестивалю – #FeelingBluesFestival

За більш детальною інформацією звертайтеся: Katerina Kurashova, derzhavaiia@gmail.com, +380 (66) 217-73-42.

Мероприятие в ФБ

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...