Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Виставка «Світ вірменської культури»

Описание:

17 вересня 2018 року о 16.00 в Обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва відкриється виставка «Світ вірменської культури», присвячена головному національному святу Вірменії − Дню Незалежності Республіки.

Референдум про вихід з СРСР і встановлення державної незалежності відбувся 21 вересня 1991 року. 94,9% громадян Вірменії проголосували за незалежність. З тих пір цей день урочисто святкується як у Республіці, так і всіма вірменами, що мешкають за її межами.

Виставка організована спільно із Вірменською молодіжною організацією Харкова при Освітньо-культурному центрі ім. Г.О. Алтуняна та за підтримки Почесного консульства Республіки Вірменії в Харківській та Сумській областях.

На виставці будуть представлені національне вбрання, національні музичні інструменти, картини молодих художників, вироби декоративно-ужиткового мистецтва, що, на думку організаторів виставки, дасть змогу відвідувачам зануритись у колорит і культуру Вірменії, побачити часточку цієї прекрасної країни.

Харків − багатонаціональне місто: тут з давніх-давен живуть українці і росіяни, поляки і євреї, німці і вірмени, болгари і татари, білоруси і греки, цигани і латиші, представники інших народів Європи та Азії. Сьогодні в місті налічується 50 національно-культурних об'єднань. Знайомство харків’ян із кожною з національних культур буде запорукою миру і єдності у нашому регіоні.

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...