Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Відкриття виставки "Спадщина предків: Трипільська цивілізація"

Описание:

21 вересня о 18:000 в Галереї АВЕК відкривається виставка: Спадщина предків: Трипільська цивілізація. 

Фельдман Фемелі музеум знайомить відвідувачів з артефактами давньої культури хліборобів, яка була поширена на землях від Верхнього Дністра на Заході до Середнього Дніпра на Сході. Понад дві тисячі років проіснувала на українській землі трипільська цивілізація. 

Ця культура - складова частина великого кола високорозвинених хліборобських культур доби неоліту та мідного віку, які об'єднують у “цивілізацію Старої Європи”. Коли шукають корені народів, які жили на землях України, так чи інакше звертаються до часів Трипільської цивілізації. 

Трипілля - це перший хліб, перший метал, початок землеробського світогляду на землі, яку нині називають Україною. Творці Трипільської цивілізації разом з іншими народами стояли біля витоків цивілізації Європи, зробили вагомий внесок у формування сучасної культури України.

Вечір відкриття обіцяє бути цікавим завдяки Михайло Відейко та Наталія Бурдо - всесвітньо визнаним фахівцям. Ми зможемо задати безліч запитань та визначити теми наступного дня - суботи 22 вересня, яку експерти проведуть разом з відвідувачами.

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...