Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Благодійний письменницький марафон "Прохолода для друзів"

Описание:

29 вересня 2018р. з 15.00 до 18.00

Якщо ви, так само як і я, були присутніми на 70-річному ювілеї Харківської бібліотеки Толстого (Natasha Kuznecova), то напевно відчули, як спекотно було у приміщенні нашої улюбленої бібліотеки. Нажаль, причиною цього стало не тепло наших з вами сердець, а всього лише відсутність кондиціонеру(((

Наші друзі - колектив та читачі бібліотеки - вже давно потерпають від задухи у весняно-літній період, саме тоді, коли настає найбільш слушний час для читання книг та дружнього спілкування у цих затишних стінах. А так не повинно бути!

Тож ми (Eva Solska) та письменницьке комьюніті Geek Writers вирішили організувати Благодійний Письменницько-Читацький Марафон "Прохолода для друзів", щоб допомогти Харківській бібліотеці Толстого (Natasha Kuznecova) та її численним читачам дихати прохолодним повітрям у найспекотніші літні місяці. 

Протягом місяця з 4 вересня по 4 жовтня 2018 року ми намагатимемося зібрати кошти для покупки кондиціонеру для бібліотеки Толстого й будемо дуже вдячні за будь-яку допомогу!

Щоб взяти участь у благодійній акції Вам достатньо:
1. Відвідати сеанс креативного письма від Geek Writers, що пройде у приміщенні Харківської бібліотеки Толстого (Natasha Kuznecova) 29 вересня 2018р. з 15.00 до 18.00. Вхід вільний. Розмір благодійного внеску - довільний.
2. Перерахувати кошти на благодійний рахунок Харківської бібліотеки Толстого (Natasha Kuznecova), для цього потрібно написати мені (Eva Solska) або беспосередньо Natasha Kuznecova у "приват".
3. Організувати власний захід в межах цього марафону.
4. Просто підтримати нас лайками та перепостами.

Будь-яка поміч буде бажаною й цінною!

Щиро сподіваюсь, що до акції долучаться також представники місцевої влади та депутатського корпусу, які були присутні на ювілеї бібліотеки й особисто відчули на собі дію серпневої спеки:)))

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...