Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

«Ця мить» Персональна виставка Тетяни Самсонової

Описание:

23 жовтня – 02 листопада 2018 року

Від автора

Шановні відвідувачі !

Я - Тетяна Самсонова. Якщо коротко: харків'янка з архітектурною освітою. Живописом займаюсь з 2014 року. Волонтер. Мати двох прекрасних діточок.

Мої роботи вже є у приватних колекціях України, Сполучених Штатів Америки, Великобританії, Італії, Туреччини та Німеччини. За минулий рік приємною несподіванкою для мене стало те, що кілька робіт полетіли в Японію. Якщо відверто, я дуже хвилювалася за те, як сприймуть носії цієї культури моє мистецтво. І вони добре сприйняли, навіть з захопленням, тоді я зітхнула з полегшенням.

Я часто подорожую. На цій виставці Ви можете побачити частину робіт з інших країн. Спочатку я думала, що мені вдасться зробити виставку повністю по мотивах подорожей, але Україна весь час манить мене своєю красою, втручається незабутніми митями в моє життя, бентежить… Отже, без неї не обійшлось.

З минулої моєї виставки пройшов рік, і я не гаяла часу. Я вчилась не відволікатися від Цієї Миті, помічати, відчувати, жити в злагоді з цим дивовижним світом.

Східний живопис свого часу став для мене духовною практикою, медитацією. Сенс в тому, що на відміну від європейського живопису, у східному - дуже важлива форма кожного штриха, а він, в свою чергу, залежить від внутрішнього стану. Кожен рух - це певна стихія, він виконується злагоджено з диханням, наповнюється енергією… Варто лише забути про це і, затамувавши подих, почати щось вимальовувати скрупульозно, і все, робота лишається своєї сили і життя.

Мета цієї виставки - зібрати кошти на протезування поранених бійців АТО, та на ліки для медиків на передовій. Всі виручені кошти будуть передані у військовий шпиталь та розіслані командам парамедиків. Долучайтеся до добрих справ і нехай частка краси, яку Ви заберете додому, стане також і приємним нагадуванням про те, як приємно допомагати тим, хто цього потребує.

Бажаю, щоб кожна мить дарувала Вам безліч вражень!

З любов'ю, Тетяна Самсонова.

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...