Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

«Декоративно-ужиткове мистецтво у сучасному культурному просторі»

Описание:

8 листопада 2018 року о 10:00 Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва проводить семінар-практикум для керівників гуртків і студій декоративно-ужиткового мистецтва закладів культури, освіти і клубів за місцем проживання Харківської області в рамках проведення Відкритого фестивалю традиційної народної культури «Кроковеє коло» для дітей та молоді.

Тема семінару-практикуму: «Декоративно-ужиткове мистецтво у сучасному культурному просторі».

Семінар проводять:

– Тимошенко Ольга Володимирівна, директор Валківської школи мистецтв, член Національної спілки народного мистецтва України «Традиційна регіональна українська іграшка «свищик». Досвід роботи в гуртках Валківської школи мистецтв»;

– Коношко Ганна Георгіївна, вчитель образотворчого мистецтва Комунального закладу «Люботинська спеціалізована школа-інтернат І-ІІІ ступенів «Дивосвіт»», член Національної спілки народного мистецтва України, майстер з витинанки «Основні прийоми у побудові витинанки. Участь гуртківців у міжнародних фестивалях та конкурсах (з досвіду роботи керівника гуртка)»;

– Євсеєва Ольга Євгенівна, завідуюча відділом народного мистецтва Слобожанщини Харківського художнього музею, член Національної спілки народного мистецтва України, майстер з вишивки «Стародавні шви та традиції в українській народній вишивці. Правила оформлення робіт для експонування на виставках та конкурсах».

У рамках семінару-практикуму відбудеться Круглий стіл за темою: «Методика вивчення видів народного декоративно-прикладного мистецтва в роботі з дітьми».

Початок семінару о 10.00 у приміщенні КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва» за адресою: м. Харків, вул. Пушкінська, 62.

Додаткова інформація за телефонами: (057)725-12-41 – Олійник Наталія Петрівна – провідний методист відділу з методичної роботи КЗ «ООМЦКМ».
Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...