Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Конкурс Композиторів / Фінал

Описание:

26 листопада 2018 року, з 14:00 - 18:00 

Харківський Національний Академічний Театр Опери та Балету ім.М.В.Лисенка / Схід ОПЕРА за підтримки Українського Культурного Фонду проведе Фінал Конкурсу молодих композиторів зі створення національного музичного продукту у галузі опери та балету «Молодіжний Музичний Хаб Схід Опера – конкурс композиторів» 26 листопада 2018 р. на Камерній Сцені Схід ОПЕРА. 

Починаємо о 14.00! Твори фіналістів Конкурсу (інформація щодо фіналістів за посиланням https://skhidopera-hub.com/finalisty) виконуватиме Cxid OPERA Ensemble, диригент Сергій Горкуша.

Близько 18.00 будуть оголошені результати та переможці Конкурсу!

Запрошуємо всіх до Камерної Сцени Схід ОПЕРА! 

Вхід безкоштовний за реєстраціїю тут, або телефонуйте за номерами (057)707-70-43, (057)707-70-91

Слідкуйте за перебігом підготовки до Фіналу у соціальних мережах та на офіційному веб-ресурсі Конкурсу:
skhidopera-hub.com

Конкурс, що є безпрецедентним в Україні, є частиною глобальної ініціативи, що заявлена ДП «ХНАТОБ» / Схід Опера для створення найкращих умов для творчого обміну, розвитку та становлення молодих талановитих композиторів, музикантів, диригентів, режисерів, балетмейстерів, лібретистів,співаків, акторів, танцюристів та художників – Молодіжного Музичного Хабу.

Конкурс композиторів - крок на шляху створення мережі щорічних міжнародних творчих конкурсів, культурних резиденцій та фестивалів під брендом «Схіd OPERA».

Команда Схід ОПЕРА звертається до всіх зацікавлених осіб, організацій, творчих спілок, освітніх установ з проханням поширити інформацію щодо проведення Конкурсу та пропонує разом максимально відкрито розповідати про перебіг Конкурсу на сторінках соцмереж, власних сайтах та у ЗМІ!

https://www.facebook.com/events/317368249069792/

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...