Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Маркетинг і продажі консалтингових послуг

Описание:

Серія тренінгів «Розвивайте свій консалтинговий бізнес», розроблена Європейським банком реконструкції та розвитку – це набір навчальних курсів, які передбачають оволодіння найважливішими навичками та ознайомлення з ресурсами і методами для ефективної та результативної консалтингової діяльності, а також для ведення успішного консалтингового бізнесу.

4 денний тренінг з маркетингу та продажів консультаційних послуг призначений для індивідуальних консультантів, зайнятих в консультаційному бізнесі, а також представників існуючих консалтингових компаній, включаючи керівництво компанії або персонал, відповідальний за розвиток бізнесу або роботу з клієнтами.

Області консультування можуть бути найрізноманітнішими: стратегія, маркетинг, IT-технології, операційний консалтинг, організаційний консалтинг, управління фінансами, управління якістю, ресурсо- енерго ефективність, охорона навколишнього середовища, інженерне проектування, архітектура і дизайн.

Тренінг заснований на кращих міжнародних практиках і глибоких експертних знаннях. Тренінг є інтерактивним і включає в себе практичні вправи та реальні приклади, в яких використовуються прийоми і стилі лідерства.
Тренінг буде проводитись 10-13 грудня 2018 року в м. Харків у конференц-залі Харківської торгово-промислової палати (пр. Московський, 122 Б).

Програма за посиланням https://www.kcci.kharkov.ua/ru/marketing_and_cons_services.html

Тренінг проводитиме Володимир Чернявський - консультант з управління з більш ніж 20-річним досвідом, директор консалтингової компанії «Бізнес Редизайн Груп», член міжнародної асоціації консультантів PDP Інституту організаційного і соціального розвитку (Бельгія), директор корпоративних програм і викладач Стокгольмської школи економіки, засновник Пітерської школи консалтингу.

Основні компетенції: Розвиток інструментів управління в проектах розвитку і управління змінами. Реалізація консультаційних і тренінгових програм з організаційних змін в компанії. Розробка і проведення корпоративних програм, тренінгів для топ-менеджменту, власників компаній і консультантів.

За 15 років Володимиром реалізовано понад 70 консультаційних проектів в галузі стратегічного менеджменту, впровадження проектного управління, управління процесами,

Пільгова вартість участі у тренінгу «Маркетинг і продажі консалтингових послуг» складає 4700 гривень за 1 учасника; у вартість навчання входять роздаткові навчальні матеріали, а також легкі сніданки, кава-паузи, обіди. Курс викладається російською мовою.

Програма реалізується Центром інформаційної підтримки бізнесу у м. Харків, заснованим на базі Харківської торгово-промислової палати у рамках ініціативи #EU4Business за підтримки ЄБРР: консультації для малого бізнесу в Україні.

Для участі у тренінгу необхідно заповнити онлайн-заявку за посиланням https://form.jotformeu.com/82976472011357/ не пізніше 30 листопада 2018 року. Поспішайте реєструватися, адже кількість місць обмежена.

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...