Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Ukrainian Dance Theatre - UDT

Описание:

6 лютого 2019 року, 19:00 

Ukrainian Dance Theatre Вам представить Вам дві унікальні авторські постановки, які вже встигли отримати чудові відгуки преси і глядачів.

Сучасний балет "Варіації Життя" від Анни Герус і пластична вистава "Спасіння Архонта" Олени Вертегел у виконанні професійних талановитих артистів.

Захоплюючі вистави без слів говорять з глядачем про найважливіше, про гармонію і прощення, про пристрасті й страждання, про хаос, про вихід із зони комфорту, важливість вибору...

Варіації життя
Ідея,хореографія,постановка- Анна Герус
Композитори- М. Ріхтер, А. Шнітке
Г. Перселл,О. Арнальдс
Художники костюмів- А. Герус, О. Нікітіна
Художнє освітлення- Олена Антохіна

Варіації життя – дійство, що розгортається перед глядачем, драматично малює історію людського життя з його злетами і падіннями, коханням і ненавистю, швидкоплинністю і драматизмом. Філігранна пластика, чарівна музика, сценографія і декламування віршу М.Цвєтаєвої «Уж сколько их упало в эту бездну…» наприкінці балету народжують кульмінацію - потужне співпереживання та емпатію до кожного окремого персонажа і до головної героїні, беззахисній та сильній, тонкошкірій і мужній Lady in red.

Cпасіння архонта
Ідея,хореографія, постановка- Олена Вертегел
Композитор- Марта Галаджун
Художник костюмів- Каріна Гаєва
Проекція- Георгій Потопальський
Художнє освітлення- Олена Антохіна

Автор спектаклю використовує давній міф з часів гностичних вчень ІІ-ІІІ ст. лише як тло власних роздумів над темою поневірянь Святої Софії, «душі всіх душ», що схибивши, занурилася глибоко в лабіринт матерії, породивши потворних синів-архонтів. Вони вводять людство в оману, видаючи ілюзію за дійсність, в основі якої лежить незнання. Зрештою, власна інтерпретація автора прекрасно узгоджується з образами холоднокровних і кровожерливих архонтів, які в гонитві за світлими душами, сходять на землю, видаючи себе за черниць, що ховають обличчя від «світла», в ролі якого виступає глядацький зал.

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...