Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Білосніжка і сім гномів

Описание:

30 березня 2019 року, 12:00, субота 

Казка-мюзикл «Білосніжка та семеро гномів»

Справжній подарунок від акторів театру пригод и фантастики «Каскадер» - творців хітовіх вистав-мюзіклів «Рапунцель. Казка про зниклого принцесу »,« Снігова королева. Сила гарячого серця »,« Кіт у чоботях »,« День народження принцеси »,« Новорічні пригоди Червоної Шапочки »,« Н-у-у заєць Постривай », Які так полюбилися Глядач України, Німеччини, Австрії та других європейськіх стран. Для тих, хто цінує добрі, веселі та чарівні дитячі вистави, слід від якіх назавжди лишається в серці кожної дитини

Усіхглядачівчекає надзвичайний подарунок - Прем'єра нового мюзиклу театру «Білосніжка. Новорічна історія »за мотивами твору братів Грим, герої которого запросять вас до справжньої казкової подорожі, повної пригод та святкових чудес.

Сюжет про прекрасну дівчинку «білу, мов сніг, та рум'яне, мов троянда» Вже НЕ Одне сторіччя передається з вуст у вуста, набуваючі Нові прочитання. Колись звернули до него и брати Грим, и Уолт Дісней, створюючі свой перший повнометражній анімаційній фільм. А СУЧАСНИХ версій легендарної казки в кіно та анімації и не перелічіті!

Київський театр «Каскадер» предлагает вам ще раз занурітісь у прекрасну середньовічну Історію про добро и зло, істінну красу и огидний заздрість, відданість и зраду. Отже, Незабаром Білосніжці віповнюється 16 років, и вона має стати королевою. Альо в ее лютої мачухи геть інші плани - вона хоче захоплюваті все Нові і Нові землі та Вічно позбавлять молодою и прекрасною. Проти на заваді стоит юна и вразливе Білосніжка. Тож, мачуха віганяє ее до темного лісу, де на принцесу чекає Зустріч Із гномами .... Про пригоди Білосніжкі, боротьбу за своє щастя, справжнього дружбу и кохання повідають герої Нашої Веселої казки.

Вистава прийде до смаку, як дітям будь-которого віку, так І дорослим, тому что наш мюзикл - це, дере за все, якісне шоу, добрий цікавий сюжет, гарна музика, сучасна хореографія, двобої на Лицарський мечах. Вам обов'язково сподобаються Яскраві костюми, Інтерактивне спілкування з усіма глядача, дотепні жарти та мелодійні пісні. КОЖЕН, хто відвідає нашу Вистава получит море позитивних емоцій и незабутніх вражень від чудової атмосфери свята, створеної спеціально для вас и Вашої дитини!

Продюсери: Igor Misliviy, Elias Soroush (ФРН)
Автор сценарію, автор пісень - Влада Кохановская
Хореограф-постановник - Станіслав Волотовский
Художник по світлу - Michael Li Tschan Lin (ФРН)
Режисер-постановник - Влада Кохановская
Постановник трюків и сценічніх боїв - Ігор Мисливий
Аранжувальнік-
Тарас Шевченко, Юра Катін

Вистава идет українською мовою. Длительность вистави 1год. 15хв. без антракту.
Дітям до 3 років включно вхід безкоштовно, в супроводі доросли, без Надання місця

Купить билеты

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...