Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Дискусія "Місце жінки - в бізнесі"

Описание:

14 березня 2019 року, початок о 19:00 

Чи мають чоловіки і жінки в Україні рівні можливості для зайняття підприємницькою діяльністю? Якою є ситуація в українському бізнесі: скільки жінок володіють бізнесом, яким є представництво жінок на керівних посадах у бізнес-компаніях? Які індикатори «вимірювання» гендерної рівності у бізнес-середовищі використосуються у європейських та інших країнах? Яка ситуація з гендерною рівністю у бізнесі в країнах ЄС?

Що заважає жінкам займатися бізнесом? Що заважає чоловікам? Чи однопорядковими є ці два питання? Чи гарантує чинне українське законодавство гендерну рівність у бізнесі? Якими є тренди у світі щодо ролі бізнесу в утвердженні гендерної рівності і ролі жінок у бізнес-діяльності? Чи є актуальним для бізнесу перейматися питаннями гендерної рівності й нерівності? Що може зробити сам бізнес для покращення ситуації у сфері гендерної рівності?

На ці та інші питання ми будемо шукати відповіді 14 березня 2019 року на публічній дискусії “Місце жінки – в бізнесі”. До участі ми запрошуємо жінок і чоловіків, які займаються підприємництвом або планують відкрити власну справу, досліджують стан гендерної рівності у бізнесі та на ринку праці в Україні і цікавляться цими питаннями, готові до відкритої змістовної дискусії і пошуку сенсів.

У дискусії візьмуть участь:
Олена Уварова, кандидатка юридичних наук, голова Міжнародної лабораторії бізнесу і прав людини Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, консультантка проектів UN Women in Ukraine, USAID, Ради Європи
Галина Воропаева, керуюча партнерка компанії «VEKexpert», управлінський консалтинг. Бізнес- тренерка, експерт-практик у сфері управління організацією/персоналом.

Модерує дискусію Дарья Нагаивская (Daria Nagaivska), кандидатка економічних наук, координаторка Центру малого і середнього бізнесу та проектів ХГНО Сучасна жінка. Захід проходить в рамках Тиждень жіночої солідарності. Харків.

Для участі у заході просимо пройти реєстрацію за посиланням: https://goo.gl/forms/N05vNFIhJMKQtU8i2

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...