Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Cемінар «Впровадження системи НАССР"

Описание:

Чому і як сільгоспвиробники мають перейти на європейську модель контролю над якістю. Cемінар «Введення в НАССР»

Друзі!

ХОГО «Асоціація приватних роботодавців» запрошує Вас прийняти участь у семінарі «Введення в НАССР», який відбудеться 19 червня о 10-00 в Конференц-залі приміщенні Департаменту АПК Харківської ОДА за адресою м. Харків, Держпром, 7-й під’їзд, 4-поверх.

Організатори:
Харківська обласна громадська організація «Асоціація приватних роботодавців» за підтримки Департамент агропромислового розвитку ХОДА та Департаменту економіки та міжнародних відносин ХОДА.

Партнер: Науково-виробниче підприємство «АТЛАНТІС ХІМ».

В Україні передбачається впровадження європейської моделі системи забезпечення безпечності та якості харчових продуктів, заснованої на принципах HACCP*.

НАССР - це перший міжнародний стандарт (FSSC 22000 і ISO 22000), на підставі якого можна впровадити і сертифікувати систему менеджменту безпеки харчової продукції. 

Головна ідея НАССР - контроль ризиків, сконцентрувати увагу на тих етапах процесів і умов виробництва, які є критичними для безпеки харчових продуктів і гарантії того, що їх продукція не завдасть шкоди споживачеві.

Кінцевий термін впровадження системи – 20.09.2019. для всіх операторів ринку обігу харчових продуктів (вирощування, переробка, транспортування і реалізація), в тому числи малих потужностей.

Контролюючий орган в Україні «Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту спожівачів» (Держпродспоживслужба) проводить нагляд, щодо дотримання вимог нового законодавства та визначає міру покарання і розмір стягнення.

Ми хочемо допомогти Вам і запланували відмінний навчальний захід, який допоможе розібратися з тонкощами системи HACCP та отримати відповіді на Ваші запитання.

Спікер: Іван Волос
Ведучий аудитор Системи менеджменту харчової безпеки за міжнародним стандартом FSSC 22000 і стандартам HACCP.

Теми: «Введення в НАССР». Основні принципи HACCP. Законодавча база України з харчової безпеки. Види небезпечних факторів. Базові програми. Приклади критичних контрольних точок для агропромислового комплексу. Вимоги по санітарній обробці та особистої гігієни.

Спікер: Вікторія Облак.
Спеціаліст з розробки та впровадження Системи управління безпечністю харчових продуктів на підприємствах харчової промисловості.

Теми: Огляд нового законодавства. Безпека кормів. Періодичність та умови проведення перевірок. Вимоги до програм - передумов для сільського господарства. Вимоги до планування. Зберігання. Товарне сусідство. Система простежуваності. Маркування. Приклади документації системи НАССР.

Також запрошені: представники Метрології, Агентства з сертифікації та фахівці Держпродспоживслужби.

Вхід вільний, але реєстрація обов'язкова: https://forms.gle/HpHfgQAE8Mz7u4Pe9

Коли: 19 червня 2019 р.
Час: 10:00-13:00
Реєстрація з 9:45
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Цей семінар був підготовлений ХОГО «Асоціація приватних роботодавців» за фінансової підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження» в рамках грантового компоненту проекту «Громадська синергія» під егідою Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС та Української національної платформи Форуму громадянського суспільства Східного партнерства. Окремі думки, висловлені в матеріалах або озвучені на заході, є особистою позицією авторів/спікерів і необов’язково відображають точку зору Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження».
========================
16 квітня та 23 травня відбулися два семінарі, яки зібрали майже 150 учасників, що представляли ресторани, кафе та інші заклади харчування.

* - HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) — аналіз ризиків та критичних контрольних точок.

Тел. (099)561-92-87, (068)795-70-65

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...