Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Проект літературної партисипації. Синій Птах.

Описание:

Проект літературної партисипації.

Синій Птах. Інтерактивне лібрето.
Відкрита зустріч.

Харківська Театральна Резиденція за підтримки Українського Культурного Фонду (Український культурний фонд) продовжує серію відкритих зустрічей.

Цього разу ми вступили у колаборацію із Сутність L. з Наталкою Маринчак спеціально для того, щоби запросити до співпраці україномовних поетів.

Мова йде про залучення митців до створення поетичних фрагментів інтерактивного лібрето абсолютно нового продукту для модерного музичного театру - музично-драматичної вистави "Синій Птах. Повернення".

Під час відкритої зустрічі говоритимемо про способи партисипації і про те, що ми очікуємо здобути від такої співпраці. А також про те, які саме фрагменти майбутнього твору можуть бути вирішені в такий інтерактивний спосіб.

Запрошуємо всіх зацікавлених до діалогу.

Спікери проекту: драматург Дмитро Терновий (Дмитрий Терновой (Dmytro Ternovyi)), режисер Микола Осипов (Nic Osipov), співкуратор Дмитро Кутовий

Модератор зустрічі: Наталія Маринчак

Також на зустрічі будуть присутні представники команди проекту: композиторка Юлія Філіпська (Юлия Филипская), диригент Сергій Горкуша (Сергей Горкуша (Sergii Gorkusha) та співкураторка Світлана Резван (Світлана Резван).

Приймає Харьковская Библиотека Толстого (Natasha Kuznecova)
27.08
18.00
Вул. Полтавський шлях, 118

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...