Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Ніч Науки 2019 у Харкові

Описание:

21 вересня 2019 року, з 16:00 - 22:00

Цього року проект «Ніч Науки в Харкові» проходитиме вже вшосте. 

За роки своєї історії захід зарекомендував себе як успішний проект у галузі освіти та інтерактивної презентації діяльності науково-дослідних установ і вищих навчальних закладів міста. Варто відзначити стрімкий розвиток проекту. 

У 2013 році в проекті взяли участь 6 вищих навчальних закладів міста; у 2016 році - їх вже було 18, і до них приєдналися Харківський планетарій імені Ю. Гагаріна та STEM-школа INVENTOR. 

З кожним роком інтерес до проекту зростає як серед харків'ян, так серед мешканців інших міст України, які з великим задоволенням приїжджають відвідати «Ніч Науки в Харкові».

У 2014 році «Ніч Науки в Харкові» отримала нагороду в категорії: «Кращий освітній проект» у конкурсі на кращі проекти транскордонного співробітництва Східної Європи, реалізовані протягом 2013 року. Церемонія нагородження відбулася 06 жовтня 2014 року в місті Любліні (Польща) під час проведення Конгресу країн Східної Європи.

Головна мета заходу - інтерактивна демонстрація мешканцям і гостям міста останніх наукових досягнень і новітніх технологій Харкова.

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...