Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Грандіозний Fresh – сімейний фестиваль у Палаці студентів НТУ «ХПІ»

Описание:

2 листопада 2019 року

Ми починаймо о 10.00 з уроків добра від найдобріших лабрадорчиків Ради та Адельки, які люблять фотографуватися та обійматися з гостями.

Для маленьких - працюють протягом дня веселі аніматори, сухий басейн та конструктор лего, можливість переглянути пізнавальні фільми з використанням галограми, конкурси та вікторини.

На фестивалі буде просто таки багато-багато майстер-класів, від футболу для дітей від 2 рочків, інтерактивного шоу малювака, де малюнок Вашої дитини оживе, веселих дослідів від науковців, виготовлення яблучок, змога почитати вірш або казочку мопсу Скаю у сімейному книголенді чи перевірити свої здібності в інтелектуальних іграх.

В цей день до дітей завітають кукли LOL та гігантські роботи-транформери з дискотекою та танцями.

А доки діти зайняті різними активностями – батьки зможуть відвідати тренінги та розібратися: як емоції рулять у вашому житті, що таке екологія родини, інтелект на кінчиках пальців, чому одні розмовляють англійською, а інші ні та провести переговори у сімейних поєдинках на кухні.

А паралельно всьму цьому святові: життя – нагородження переможців та участників конкурсів «Сімейний скарб», «ТОП-10 сімей Харківщини», «Унікальні сім’ї».

З детальною програмою Ви можете ознайомитися за посиланням: https://www.facebook.com/events/533483774076191/?t...
Чекаємо на Вас! З нами завжди позитивно!

Якщо виникають питання, пишіть, звоніть! Завжди ради чути Вас!
Вхід вільний!
Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...