Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Всеукраїнський форум студентства в Харкові. «Що я тут забув?»

Описание:

16 листопада 2019 року в UNIT.City Kharkiv відбудеться Всеукраїнський форум студентства «Що я тут забув?» за підтримки Молодіжної ради при Харківському міському голові.

Мета івенту — показати український та зарубіжний досвід ефективного функціонування органів студентського самоврядування.

Організатори: постійна комісія з питань розвитку студентських та учнівських самоврядувань Молодіжної ради.

На заході будуть присутні представники понад 30 самоврядувань з більш ніж 15 міст України для обміну досвідом, обговорення проблем студентства та пошуків шляхів їх подолання.

Спікерами стануть члени студентських самоврядувань та громадські діячі, що мають досвід реалізації успішних локальних проєктів за напрямами: контроль якості вищої освіти, захист прав студентів, діджиталізація сучасного університетського простору, громадська діяльність та студентські медіа.

Також буде можливість відвідати фудкорт, зони відпочинку з майстер-класами та розважальною програмою. Після закінчення формальної частини на учасників чекає неформальна програма — студентський стендап “Fuck up night”, де спікери поділяться невдалим досвідом та інсайтами.

Час проведення заходу: з 11:00 до 21:00

Місце проведення: UNIT.City Kharkiv, вулиця Академіка Павлова, 271

Контактна інформація

+38 (093) 655-28-63 — Дарина

+38 (098) 823-21-41 — Анастасія

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...