Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Виставка Олександра Супруна "Паралельні світи"

Описание:

Музей Харківської школи фотографії (MOKSOP) та галерея COME-IN запрошують вас на четвертий захід в рамках річної співпраці інституцій – відкриття виставки Олександра Супруна «Паралельні світи». 

Олександр Супрун – харківський автор, що в середині 1970х-1980х рр. здобув широке визнання завдяки своїм фотомонтажам. Хоча сама техніка фотомонтажу підштовхує до втечі від буденності, погляд Супруна завжди залишається спрямованим на дійсність – в першу чергу на близьку фотографу сільську тематику. 

Саме тому його героями стають пастухи, торговки на ринках, колгоспники, літні люди. Фактурність дібраних автором сюжетів та образів співпадає з архетиповістю, яка вкорінена в колективній пам’яті, та робить їх до болю знайомими і зрозумілими, ніби ситуації з почутих історій, анекдотів чи власних щоденних спостережень. 

У поєднанні з монументалізмом композицій, позиченим у офіційного мистецтва, такий безпосередній реалізм та життєва правдивість дають ту напругу, що породжує різноманіття підтекстів та прочитань.

Відкриття - 13 грудня, 19:00.
Графік роботи галереї: четвер-субота, 13.00-19.00.

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...