Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Зустріч з Послами

Описание:

Шановні колеги!

Харківська торгово-промислова палата засвідчує Вам свою повагу та запрошує прийняти участь у протокольній зустрічі з Надзвичайним та Повноважним Послом Республіки Казахстан в Україні паном Саматом Ордабаєвим та з Надзвичайним та Повноважним Послом Азербайджанської Республіки в Україні паном Азером Худієвим.

Зустріч відбудеться о 13:00 годині 20 січня 2020 року у конференц-залі Харківської торгово-промислової палати, за адресою: м. Харків, пр. Московський 122 Б, ст. м. Завод ім. Малишева.

Під час зустрічі відбудеться обговорення можливостей співпраці з діловими кругами Республіки Казахстан та Азербайджанської Республіки, в ході якого Ви матимете можливість задати питання та обмінятися контактами з представниками Посольств.

Чекаємо на Вас у Харківській ТПП.

В разі зацікавленості прийняти участь у зустрічі, просимо зареєструватися online за посиланням https://forms.gle/fUVJfiePRui1hv4E9 до 15:00 17-го січня.

Якщо у Вас виниклі додаткові питання, з радістю відповімо за тел.: (057) 751-99-46, (095) 848-22-56, контактна особа Різван Тетяна Миколаївна.

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...