Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Global Youth Fest`20

Описание:

Молодіжний фестиваль волонтерів!

Програма:

17:00 - Ярмарок громадських організацій
17:00 - Виставка культур народів світу
17:30 - Панельна дискусія
19:00 - Концертна програма Фестивалю волонтерів

Громадські організації в останні роки стали потужним механізмом розвитку громадянського суспільства і важливим елементом для реалізації позитивних змін. Це відкритий простір самопрезентації неурядових організацій, що репрезентують різні спільноти. Виставка громадських організацій має на меті привернути увагу молоді до теми волонтерства та показати реальні приклади роботи громадських організацій та проектів.

Під час виставки культур народів світу на гостей чекають тематичні локації, де кожен з бажаючих зможе не тільки поспілкуватися з представниками різних народів, але й відчути на смак та дотик особливості інших культур. Виставка сприятиме встановленню дружніх відносин між різними народами, налагодженню культурних зв'язків між державами і обізнаності українців про особливості культур народів світу.

Волонтерські програми спрямовані на виховання покоління всебічно розвиненої, суспільно свідомої молоді з креативним та критичним мисленням - це формує сприятливе підґрунтя для успішних змін в країні. Цей проект допомагає навчитися знаходити шляхи вирішення будь-яких проблем, формує гуманістичні цінності та патріотичні почуття.

Обов'язкова реєстрація: cutt.ly/QrvpIfB

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...