Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Павло Матюша: творча зустріч та презентація роману «Кокліко»

Описание:

17 вересня 2020 року, з 18:00

Роман «КОКЛІКО» – КВІТКА МАКУ

Соціальна драма
2014 рік. В Україні війна. Молодий фінансист із європейською освітою втрачає кохану і пакує валізи до Швейцарії. У день відльоту друг дитинства, який щойно повернувся з Франкфурта задля підтримки нового керівництва, пропонує головному герою високу посаду в Адміністрації Президента. Здавалося б, справи державної ваги відсунуть на задній план особисту драму героя. Тим часом справжні драми в його житті щойно починаються... Головний герой опиняється замкненим у світі, де вовки в овечих шкурах виходять на полювання. Чи зможе він збагнути, хто є хто, а найважливіше - розібратися зі своїми демонами.

Запрошуємо на цікаву зустріч із письменником, який приїздить в Харків спеціально, щоб презентувати нам свій дебютний роман та познайомитися з місцевими книголюбами.

Модераторка - Марко Терен.

ПАВЛО МАТЮША
– поет, прозаїк, фінансист і перекладач. Кандидат філологічних наук. Має ступінь МВА з бізнес стратегії. Володіє 6 мовами. З відзнакою закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка за спеціальністю «військовий переклад». Тривалий час працював в Апараті Верховної Ради України, де займався питаннями міжпарламентської дипломатії та прав людини. Має дипломатичний ранг.
Лауреат національного літературного конкурсу «Смолоскип», 2018 і 2019 рр. Його книга казок «Вієчка», що вийшла друком у видавництві «Фонтан казок» у 2018 році, увійшла до довгих списків рейтингу «ЛітАкцент-2018» та книжкової премії «Еспресо. Вибір читачів 2019». «Кокліко» — дебютний роман автора, лауреат літературного конкурсу «Смолоскип» – 2019.

Вартість вхідного квитка - 50 грн.
Кількість місць обмежена. Бронювання місць за телефоном: 093-47-92-900.  

Facebook

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...