Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Харків Beauty

Описание:

Шановні друзі, партнери та відвідувачі виставки!

Ми так скучили за ЖИВИМ СПІЛКУВАННЯМ, за СПРАВЖНОЮ ВИСТАВКОЮ, за РЕАЛЬНОЮ, не ОНЛАЙНОВОЮ КРАСОЮ! Давайте збиратися і виконувати нашу спільну місію – нести красу в маси! Ми впевнені – виставка створить натхнення, творчий запал та розвиток всім шанувальникам Beauty-індустрії!

Виставка-продаж обов’язково відбудеться 25-27 лютого 2021 року на Арт-заводі МЕХАНІКА (метро «Завод ім.Малишева») за адресою: вул.Плеханівська, 126, Харків. Напрямки виставки – нігтьова естетика, перукарське мистецтво, косметологія, візаж, технології beauty-індустрії, бізнес-тренінги.

Під час виставки відбудеться низка професійних подій:

- Фестиваль креативу beauty-майстрів «СrazyFashionWorldbyShushliapina»;

- Чемпіонат з перукарського мистецтва, макіяжу, нігтьової естетики та моделювання брів «Перша столиця», відбірковий тур Чемпіонату України Спілки перукарів України;

- Науково-практична конференція з трихології «Тритментолог і Трихолог: конкуренція чи партнерство» від MEDAVITA;

- Конгрес майстрів епіляціі від Яни Осадчої;

- Відкриті безкоштовні майстер-класи з косметології, нігтьової естетики та макіяжу.

Обов’язково, ми дотримаємося всіх необхідних заходів безпеки для відвідування нашого заходу під час пандемії. Просимо вас зареєструватися на нашому сайті https://www.adt.com.ua/kharkov-beauty-days і отримати запрошення на виставку, щоб зменшити організаційні контакти на вході. Не забувайте вдягати маски та гумові рукавички. На вході на виставку будуть встановлені санітайзери та буде виконуватися температурний скрінінг. При накопиченні людей, організатори виставки будуть корегувати необхідну безпечну відстань на вході та на території виставки. Просимо всіх з розумінням ставитися до цих заходів.

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах Facebook и Instagram, будьте в курсі останніх новин! Чекаємо на вас на нашій виставці!

Час для відвідування виставки:
25-26 лютого з 10:00 до 18:00
27 лютого з 10:00 до 16:00

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...