Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Групова виставка творчої студії «квАРТира»

Описание:

23.02.2021 – 07.03.2021 (велика зала)

Виставка представляє роботи творчої студії «vikART» в широкому віковому діапазоні авторів. Бажання творити не має вікових обмежень – барвистий світ дитячої творчості переплітається зі сміливими експериментами дорослих в різноманітних техніках та жанрах.

Студія існує вже більше десяти років. За цей період художники брали участь як в колективних, так і в персональних виставках, надавали свої роботи для благодійних аукціонів, ярмарок. Сюжетом для картини можут бути як власні спостереження, так і завдання конкурсів, дипломантами та переможцями яких студійці були неодноразово.

Ми створюємо свої роботи через почуття, мрії, спостереження, переживання, намагаємось передати свої вподобання та думки. Оволодіння різними матеріалами та техніками, правилами та законами образотворчого мистецтва дають нам можливість зобразити будь-яку картину: натюрморт або фантастику. Як для дорослих, так і для дітей художня творчість є унікальною можливістю для самовираження, отримання гармонійного стану та вдосконалення своїх здібностей, таланту.

Ми впевнені, що бажання малювати живе в кожному з нас, воно наповнює енергією, надихає, дає наснагу як для автора, так і для глядача.

Контакти
Вікторія Безугла +38 097 43 11 445
Людмила Майборода +38 050 519 26 20
artandstudy.kh@gmail.com
@vikaartchildren
Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...