Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

У Харкові відбудеться воркшоп Create Kharkiv для представників креативних центрів, шкіл та студій

Описание:

З 30 березня до 25 квітня буде проведено курс навчання ефективному управлінню керівників та персоналу креативних центрів, шкіл, студій за 7 етапами:HR, маркетинг, продажі, фінанси, педагогіка і проекти, лідерство, PR.

Проект направлений на підтримку представників креативних індустрій, навчання менеджерів та команди, з метою надання інструментів виживання у креативній сфері під час карантинного періоду. Завдяки даній програмі учасники навчаться працювати більш ефективно, застосовувати сучасні бізнес-інструменти та отримують навички професійного управління, розроблять стратегічний план розвитку компанії на 1 рік. Навчання проводиться на прикладі All Stars Dance Centre. Викладачі курсу – провідні бізнес тренера, спікери та підприємці Харкова.

Заняття орієнтовані на художні студії, школи балету, студії дизайну, архітектури, танцювальні школи, музичні студії, школи блогерів, мовні школи, вокальні студії, школи акторської майстерності, центри розвитку для дітей, музичні студії, центри розваги для дітей та будь-які інші творчі центри.

Навчання безкоштовне. Для того, щоб мати можливість пройти курс навчання необхідно зареєструватись та пройти попередній відбір експертами. Термін подачі заявок з 17 по 28 березня 2021 року.

Більш детальна інформація та реєстрація за посиланням: https://create.kharkiv.ua/workshop

Довідка. Проект створений при підтримці Управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради. Це вже не перший захід Управління, який сприяє розвитку сектора креативних індустрій. У 2020 році було проведено міський конкурс креативних проектів та два фестивалі Create Kharkiv, цього року також рухаємось цим напрямком, впроваджуючи нові цікаві ідеї для підтримки креативної сфери.

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...