Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Розмова з ілюстраторкою Анною Сарвірою у рамках проєкту The Kyivite

Описание:

Онлайн-подія відбудеться 23 квітня о 16:00 у рамках проєкту The Kyivite: воркшоп Сергія Майдукова з ілюстрації від IST Publishing.

Анна Сарвіра — ілюстраторка з Києва та співзасновниця клубу ілюстраторів Pictoric.

Авторка розкаже про пошуки стилю та досвід, як на ці експерименти реагували замовники, свій незапланований досвід роботи в анімації, та навіщо вона з колегами створила клуб ілюстаторів Pictoric.

Ілюстраторка поділиться роздумами про хороші та погані проекти і чому робити погані проекти — це, іноді, навіть добре. Про свій не дуже вдалий досвід співпраці з ілюстраторським агентством та важливість потрапити на виставку ілюстрації в Болонью.
Модераторка: Анастасія Леонова, IST Publishing

Посилання на онлайн-трансляцію в Instagram з'явиться на сторінці події у фейсбуці 23 квітня.

Проект відбувається за підтримки Програми ґрантів Harald Binder Cultural Enterprises.

IST Publishing (ІСТ Паблішин) — незалежне мале видавництво, що спеціалізується на книжках про сучасну культуру та мистецтво, засноване однодумцями: Катериною Носко, Анастасією Леоновою та Борисом Філоненко. Наш фокус спрямовано на публікацію досліджень українського мистецтва з їх подальшим перекладом іноземними мовами. Іншою складовою діяльності видавництва є переклад фундаментальних текстів про теорію та історію мистецтва, філософію мистецтва, соціологію культури від провідних іноземних дослідників українською. Окремим інтересом редакторського колективу є видання артбуків.

Організація HBCE заснована істориком та меценатом Гаральдом Біндером, спрямована на підтримку міждисциплінарних проектів культури, мистецтва і освіти та сприяє сталому розвитку цих напрямів в Україні. Конкурс Програми ґрантів НВСЕ відбувається один раз в рік, сума ґранту становить від 500 до 5000 євро на ініціативи, які реалізуються в Україні в визначені терміни. Одним з основних завдань HBCE є підтримка формування інституції сучасного мистецтва “Арт Центр Фабрика Повидла” у Львові.

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...