Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Обласний конкурс ім. О.С. Масельського на кращий літературний твір

Обласний конкурс ім. О.С. Масельського  на кращий літературний твір
До  31 жовтня 2016 року триває прийом робіт  для участі у ІX обласному конкурсі  ім. О.С. Масельського  на кращий літературний твір.

Роботи приймаються в номінаціях «Проза», «Поезія», «Публіцистика», «Драматургія». 

Юні літератори подають свої поетичні, прозаїчні, драматургічні чи публіцистичні твори до номінацій «Учнівська молодь» та «Майстер слова». Для участі у конкурсі необхідно надати наступні матеріали у друкованому  та електронному (обов’язково) варіантах: - текст,  відповідно до обраних(ої) автором номінацій(ї); -  контактну інформацію (вказавши повну адресу, телефон, електронну скриньку); - автобіографію; - за наявності, копію свідоцтва про членство в Національній спілці письменників України або Національній спілці журналістів України. 

 Оргкомітет запрошує до участі в конкурсі талановиту молодь, а також знаних літераторів, журналістів, поетів, драматургів Харківщини. Переможців очікує премія: у номінаціях «Проза», «Поезія», «Публіцистика», «Драматургія». Винагорода за  І місце складає 5 тис.грн, за ІІ місце – 3 тис.грн, за ІІІ місце – 2 тис.грн. 

Нагородження переможців традиційно проходить у грудні. 

За більш детальною інформацією звертайтеся за телефонами: (057)700-53-29, 715-73-63, 095-404-47-55. 

Пакет документів можна надіслати на E-mail: oblrada2006@yandex.ru; електронний носій з інформацією  - на поштову адресу: м. Харків, Будинок рад, вул. Сумська, 64, з приміткою «Конкурс на кращий літературний твір ім. О.С.Масельського».  

Роботи також приймаються за адресою: м. Харків, Будинок рад, вул. Сумська, 64; кімн. 25 та 96.


Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

23:45
734
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...