Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Харківська школа архітектури запрошує на Відкриття року 2021

Харківська школа архітектури запрошує на Відкриття року 2021

6.09.2021 о 11:00 відбудеться Відкриття навчального року Харківської школи архітектури.

Подію супроводжуватимуть презентація освітньої програми школи, планів на навчальний рік. Також, в рамках відкриття року пройде захист дипломних робіт перших випускників/випускниць школи!

Фінальна крапка на шляху випускників - дипломний проєкт. Тема проєкту - альтернативна історія: перетворення спального мікрорайону в центрі Харкова в повноцінний багатофункціональний міський простір. 
Проєктною підосновою обрана частина побудованого в 60х-70х роках житлового мікрорайону Павлове поле. 
На сьогодні територія стала географічним центром, але не ментальним. Даний проєкт дає змогу переосмислити "міську спальню" в більш синтетичний багатофункціональний район.

Відкриття року 2021 — це можливість для випускників/випускниць представити свої дипломні проєкти, а для студентів/студенток 1 курсу подивитись до чого вони прийдуть через 3,5 роки, а для гостей та друзів хороша нагода ближче познайомитись зі школою.

Харківська школа архітектури — приватний заклад вищої освіти. Це нова освіта, спрямована на впровадження сучасних та актуальних підходів до навчання. Метою школи є підготовка майбутнього покоління відповідальних архітекторів, які будуть реалізувати якісні просторові зміни та створювати професійне середовище з новими ідеями та змістами, здатне відповідати викликам часу. Всі освітні програми є практико орієнтовані та містять дослідницьку складову. Студенти/-ки перебувають в міждисциплінарному освітньому процесі, який поєднує проєктування, технології, гуманітарні науки та практичні навички. За 3,5 роки бакалаврської програми студенти\-ки отримують практичний досвід в архітектурі та урбаністиці, навчаються застосовувати професійні навички та знання у проєктуванні та дослідженні.

Адреса школи: м. Харків, вул. Конторська, 5


Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

417
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...