Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Пропонуємо спробувати пиво «RAGNAR Doppelbock» — новинку із Platinum Series вiд ALTBIER! Замовляйте кран №7

Пропонуємо спробувати пиво «RAGNAR Doppelbock» — новинку із Platinum Series вiд ALTBIER! Замовляйте кран №7

Найміцніше німецьке пиво «доппельбок» було винайдено на той час, коли вживання алкоголю було суворо заборонено — під час Великого посту.

Італійські ченці, які приїхали в Баварію на поклик курфюрста Максиміліана на початку XVII століття і заснували в Мюнхені монастир, були послідовниками святого Франциска з Паоли, знаменитого пустельника.

У заснованому ним у XV столітті злиденному ордені мінімів або пауланів діяли найсуворіші обмеження, зокрема, під час Великого посту ченцям дозволялося споживання лише рідких продуктів. Великого вибору в суворому кліматі Баварії у ченців не було, тому сили підтримували пивом із придворної броварні, що не підпадала під обмеження посту. Пиво було нефільтрованим, тому ситним і міцним.

Щоб ще більше підвищити калорійність напою, який заміняв їм тверду їжу під час посту, ченці ще більше збільшили його міцність і міцність. Пізніше таке пиво отримало назву "доппельбок" - тобто подвійний "бок"!

Характеристики:
▪️ STYLE: Doppelbock
▪️ OG: 27 %
▪️ ALC: 8,4 % vol.
▪️ IBU: 25

Ми зробили базу традиційно за канонами баварських фахівців із засипом із п'яти солодів різного ступеня обсмажування. Але вирішили внести в це пиво крім солодової складової ще й трохи винної ноти із ягід чорниці. В результаті вийшов неймовірний гібрид міцного пива та чорничного вина. Темно-коричневий колір з глибоким рубіновим відтінком і шикарною кремовою піною неймовірно виглядає в келиху. Аромат солодкого ягідного вина переплітається з бісквітно-карамельними нотами. Алкоголю при всій його міцності практично не відчувається, але приємно зігріває всередині.

Спочатку домінують кисло солодкі уподобання, як у вина. Потім включається потужна солодова складова з бісквітних і карамельних смаків. І завершує найлегша хмелева гіркуватість яку практично непомітно.

Смакуйте нашу версiю Doppelbock в ресторанi чи Замовляйте on-line:
https://domaltbier.com.ua

Дізнавайтеся про бонуси і програми лояльності від ALTBIER у оператора

Або телефонуйте:
(093) 13-12-101⠀⠀
(097) 727-27-26⠀

ALTBIER - WE CREATE EMOTIONS!



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

1212
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...