Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Який масажер допоможе при болях у шиї

Який масажер допоможе при болях у шиї

Масажери для шиї – незамінні помічники людей, які ведуть малорухливий спосіб життя, страждають від стресів, надмірних фізичних навантажень, певних захворювань. Щоб терапевтичний ефект був максимальним, важливо вибрати правильну модель. Наприклад, одну з наступних.

SKG 4098

Завдяки унікальній анатомічній формі аксесуару, кожна процедура ефективна, викликає приємні відчуття. З ним ви відчуєте себе немов у професійному масажному салоні.

Своїм виглядом модель нагадує елегантну бездротову гарнітуру. Масажер, виконаний з еластичного пластику, має акуратний дизайнерський корпус. Компактні розміри і невелика вага дозволяють завжди носити його з собою.

Завдяки роботі апарату, м’язово-сполучна тканина тіла поперемінно скорочується і розслабляється. Як наслідок:

  • поліпшується загальний стан організму;
  • нормалізується кровообіг в області шиї і потилиці;
  • м’язи приводяться в тонус;
  • зникає набряклість тканин.

Дія електрохвиль різного типу відтворює дотики, що нагадують то слабке голковколювання, то постукування різної інтенсивності. Уникнути подраздення на шкірі, свербежу та дискомфорту при частих контактах з масажером, дозволяє шар гіпоалергенного силикагеля.

У лівій частині приладу розташована кнопкова панель. На ній можна відрегулювати налаштування – вибрати один з трьох робочих режимів та інтенсивність від першого до п’ятнадцятого ступеня. Встановлення спеціального додатку дозволяє відкрити доступ до функцій на смартфоні. Чіпсет ARM оптимізує роботу масажера, допомагає грамотно підібрати режим. Він контролює температуру підігріву, відключення приладу і мінімальне споживання енергії.

Beurer MG 153

Масажер швидко допоможе втамувати біль та напругу у шиї. Він не просто розслабляє м’язи, а й забезпечує відпочинок і навіть лікувальну дію. Це – перший помічник для людей, які мають проблеми з хребтом через великі навантаження, перебувають у стресовому стані, ведуть малоактивний спосіб життя.

За формою виріб нагадує подушку для подорожей. Анатомічно зручний, він не займає багато місця. Всередині пристрою знаходяться рухомі погладжувальні голівки. Завдяки кільком траєкторіям руху, масажер якісно опрацьовує усі точки. Окрім погладжувань, можна також вибрати масажний режим.

Особливість конструкції – знімний чохол. Він спрощує догляд за масажером, дозволяє легко очищувати її від забруднень різної інтенсивності. Ручки-петлі роблять використання виробу більш комфортним. Завдяки їм масажер легко утримувати на шиї і поправляти у разі зсуву. Для кращого опрацювання усіх зон, його можна переміщати з однієї ділянки на іншу.

Девайс здатний не тілько масажувати, але й розганяти кров завдяки підвищенню температури. Не слід боятись перегріву, так як він має опцію автоматичного відключення.

Крім моделей, призначених безпосередньо для масажу шиї, існує безліч інших девайсів. Впоратись додатково з певними проблемами рук, плечей, спини, стегон здатні універсальні масажери для тіла. Механічні вібрації підвищують тонус м’язів, поліпшують кровообіг в проблемних зонах, надають оздоровлюючий і омолоджуючий ефект на певних ділянках шкіри.



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

4654
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...