Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

У Харкові пройде освітньо-спортивний проєкт «Енциклопедія спорту»

У Харкові пройде освітньо-спортивний проєкт «Енциклопедія спорту»

Захід стартує 30 січня.

Управління менеджменту і маркетингу у сфері спорту Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради розпочинає проєкт “Енциклопедія спорту”. Захід проходитиме онлайн. Він направлений на популяризацію різних видів спорту, занять фізкультурою та здорового способу життя.

Щотижня харків’яни та всі бажаючі українці поринатимуть в окремий вид спорту, вивчатимуть історію його виненкення, дізнаватимуться цікавинки й особливості, братимуть участь у майстер-класах. Діти та їхні батьки отримають інформацію про працюючі у місті секції, контакти тренерів тощо.

Тричі на тиждень – по понеділках, середах і п’ятницях – учасники проєкту зможуть переглядати відео від провідних тренерів і вихованців харківських спортивних федерацій та організацій, які розміщуватимуться в Телеграм каналі і на сторінках Управляння у соцмережах.

Запрошуємо до участі в “Енциклопедії спорту” всіх бажаючих городян, українців і представників спортивних федерацій та організацій, які бажають розповісти про свій вид спорту широкому загалу.

Стартуємо у понеділок, 30 січня. Перший вид спорту, який буде під "прицілом" учасників проєкту, – армрестлінг.

Джерело



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

999
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...