Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

У Харкові встановили два рекорди України та один рекорд світу

У Харкові встановили два рекорди України та один рекорд світу

Встановлення рекордів у категорії «Найбільше кількість віджимань на кулаках за одну хвилину» та «Підтягування на турніку за 3 хвилини» відбулося 17 червня 2023 року, у ТРЦ «Нікольський».

Рекорді встановив 24-річний мешканець Житомира Дмитро Косатій. Він діючий військовий, старший лейтенант окремого батальйону "РЕБ" оперативного командування "Схід". Тренувала спортсмена наставниця із Харкова Олена Привалова. Вони отримали грамоти та медалі "За видатні спортивні досягнення" від директора Департаменту з питань сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради Олександра Власенка.

Після встановлення рекордів України представники Національного реестру рекордів передадуть відеозаписи на розгляд для встановлення рекорду Гіннесса. Відповідні дозволи від офіційних представників вже отримані.

За останні дві тижні в Харкові встановили три рекорди України та рекорд світу (10 червня було встановлено рекорд України за участю юних харків'ян у номінації "Найбільше кількість віджимань, виконаних дітьми по черзі в режимі онлайн"). Також наш місто єдиний в Україні, який під час війни подало заявку та отримав дозвіл на встановлення рекордів Гіннеса.

джерело



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

2646
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...