Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Иисуса Христа и Покровителя крипто бизнеса отлили в золоте. Новые золотые статуи художника Арт Мага

Иисуса Христа и Покровителя крипто бизнеса отлили в золоте. Новые золотые статуи художника Арт Мага

«Скульптура-це мистецтво розуму» — Пабло Пікассо.

Український концептуальний художник, скульптор та ювелір Арт Маг восени 2023 року створив 2 золоті статуї – Бог Крипто Бізнесу та Ісус Христос Переможець. Могутні правителі стародавнього світу створювали золоті статуї як символ могутності їхньої держави і для залякування ворогів.

Бог Кріпто Бізнесу та Ісус Христос Переможець перші значущі золоті статуї, створені у світі за останні 15 років. Британський скульптор Марк Куїнн у 2008 році створив золоту статую супермоделі Кейт Мосс "Сірена". Це була перша велика золота статуя, зроблена з часів Стародавнього Єгипту.

Протягом усієї історії нашої цивілізації, людина за часів поклонялася різним Богам і божествам. У найдавнішій цивілізації землі Месопотамії люди поклонялися богу Мардуку. У стародавній Греції було багатобожество (Політеїзм) народ поклонявся Зевсу, Гермесу, Афіні, Посейдону та іншим грецьким богам. У Римській імперії теж був спочатку політеїзм, люди поклонялися Марсу, Фортуні, Меркурію та ще безлічі римських богів. Потім у IV столітті імператор Костянтин зробив християнство державною релігією Римської імперії.

Художник та ювелір Арт Маг часто у своїй творчості використовує різноманітні релігійні образи та символи. Різні Боги, ангели та демони присутні у сюрреалістичних картинах та ювелірних прикрасах Арт Мага.

"Мої золоті статуї символізують образи Стародавнього та Сучасного Божества, яким поклоняються багато людей у різних країнах", - сказав Арт-Маг.



Опис цих золотих скульптур, створених восени 2023 року.
Золота статуя Ісус Христос Переможець.
Матеріал 18-каратне золото
Висота 25 см
Вага 15,3 кг
Стиль: Релігійний та Сюрреалізм

Цю золоту статую Христа зроблено в естетиці епохи Італійського Ренесансу 15 століття.

Арт-Маг при створенні цієї статуї Ісуса, взяв за основу композицію скульптури біблійного Давида, зроблену в 1473 році великим італійським скульптором Андреа Дель Верроккьо.

Цей концептуальний український художник переосмислив роль Христа у розвитку нашої цивілізації. Після чого він створив сюрреалістичний образ Ісуса Христа Переможця, у якого в одній руці Біблія, а в іншій руці пістолет-кулемет, для захисту людей та боротьби зі злом. Біля ніг Христа лежить відрубана голова демона зла.



За задумом творця, золота статуя Ісуса символізує лідерство християнської релігії у світі, у боротьбі з іншими релігіями за душі людей.

Написи на підставці цієї скульптури англійською мовою:
"Я переміг цей світ" та "Істина робить людину вільною".
Золота статуя Бог Крипто бізнес.
Матеріал 18-каратне золото
Висота 25 см
Вага 10,8 кг
Стиль: Сюрреалізм

Бог Крипто Бізнесу – це Кіборг, який символізує міць людського генія та комп'ютерних технологій.

На голові цього нового божества німб з мікросхем.

Обличчя цього нового бога прикрашає харизматична та таємнича венеціанська маска Примари. Це символ анонімності під час роботи з крипто валютами.

Золотий Крипто Бог одягнений у діловий костюм, на якому зображені логотипи дев'яти криптовалютів.

Модна краватка надає цій золотій статуї респектабельний і солідний образ.



Одна рука Бога Крипто Бізнесу Людська, інша рука Кіборга. Ці руки символізують, що нове божество існує і діє в реальності та в кіберпросторі.

На пряжці ременя цієї сюрреалістичної статуї зображено Стародавню Руну Перемоги - Соул. А на його спині зображено три найсильніші Руни Багатства - Отал, Феху, Єр.

Арт Маг посилив могутніми стародавніми рунами образ Бога Крипто Бізнесу, для надання йому більшої сили.
На ногах цього божества одягнені кросівки – символ свободи та швидкості пересування.
На підставці цієї золотої статуї напис англійською мовою:
"Бог Криптовалюти та Удачі у крипто бізнесі".

Арт-Маг створив золоті статуї Ісуса Христа-Переможця та Бога Крипто Бізнесу на замовлення Західноєвропейського Інвестиційного фонду.

Умови виконання та оплати цього замовлення, а також назва цього інвестиційного фонду не відомі. Так як ці відомості є комерційною таємницею... Художник та ювелір Арт Маг створює з 2016 року унікальний золотий годинник представницького класу, ювелірні прикраси класу Люкс та сюрреалістичні картини музейного рівня. З творчістю цього автора сучасного українського мистецтва можна ознайомитись на його сайті art-mage.com.


Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

6911
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...