Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Hack4Energy — Харків. Хакатон енергетичної свободи

Hack4Energy — Харків. Хакатон енергетичної свободи

Ми збираємо найкращих maker’ів, знайомимо їх з найкращими експертами зі стартапів та енергетики, щоб разом з 9 містами за 48 годин створити енергетичне майбутнє України.

Це найбільший в Європі паралельний хакатон. Буде дуже драйвово й енергійно. Долучайтеся до процесу. Зробимо Україну енергонезалежною.

Колись IT-шники вирішили в одному слові поєднати тих, хто виходить за межі можливого: в технологіях (хакерів — «білих» хакерів, а не крекерів ) і в людських можливостях (марафонців). Як з’ясувалося, коли в одному місці зібрати довкола вирішення якоїсь проблеми творчих хакерів — то за добу чи дві вони можуть видати оригінальні технологічні рішення. Так народилися хакатони — марафони технічної творчості, зорієнтовані на безліч тем від Facebook-додатків до безпеки громадських активістів чи електронного урядування.

Hack4Energy — Харків. Хакатон енергетичної свободи

Hack4energy — це хакатон зі створення технологічних та поведінкових рішень, які дадуть сотням тисяч українських родин можливість економити на енергії, спільно боротися з енергетичною окупацією, стабілізувати енергосистему, знизити тиск енергетики на довкілля та навчитися простими кроками змінювати енергетичні звички та якість життя.

Hack4Energy — Харків. Хакатон енергетичної свободи
Hack4Energy — Харків. Хакатон енергетичної свободи

Особливість #Hack4energy — він проходить паралельно в кількох містах зі зв’язком у режимі відеомостів. Завдання — залучити споживачів до боротьби за енергетичну свободу. Цього разу Hack4energy пройде в рамках Європейського тижня сталої енергетики у Києві, Вінниці, Івано-Франківську, Кривому Розі, Львові, Луцьку, Одесі, Тернополі, Харкові та Чернівцях.

Деталі шукайте у зустрічі: vk.com/hack4energy_kharkiv

Начало: 19 июня в 18:00
Окончание: 21 июня в 19:00
#Hack4Energy — хакатон енергетичної свободи

23:26
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...