Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Дискусія «Конституція для інтелектуалів»

Дискусія «Конституція для інтелектуалів»

Це друга дискусія із серії зустрічей авторів часопису "Критика", яку відкрила розмова на тему "Межі інтелектуалів" під час Форуму видавців у Львові.  Наступні зустрічі заплановані у Дніпропетровську, Одесі та Києві.
         
Учасники дискусії:

• Микола Рябчук (Київ)
• Світлана Філонова (Суми)
• Зураб Аласанія (Харків)
• Всеволод Речицький (Харків)
• Оксана Форостина (Київ), модераторка

Конституція для інтелектуалів

Про учасників:

Микола Рябчук – публіцист, політолог, перший відповідальний редактор часопису "Критика" (1997-2000). Постійний дописувач численних видань в Україні та за кордоном, зокрема публікувався та публікується у "Газеті по-українськи", на сайті zaxid.net, експертних виданнях Transitions Online, Current Politics in Ukraine. Остання книжка – "Від "хаосу" до "стабільності". "Хроніка авторитарної консолідації". Київ: "К.І.С.", 2012.
Світлана Філонова – журналістка, авторка публікацій у московських, київських і польських медіях – «Русская мысль», «Грани», «Tygodnik Powszechny», радіо «Свобода», «Христианский церковно-общественный канал» та інших, нині співпрацює з Харківською правозахисною групою.

Зураб Аласанія
– журналіст, засновник та керівник інтернет-портала "МедіаПорт".

Всеволод Речицький – правознавець, політолог, фахівець з конституційного права, конституційний експерт Харківської правозахисної групи. Автор нового проєкту Конституції України.

Оксана Форостина – журналістка, заступниця відповідального редактора часопису "Критика", відповідальна редакторка інтернет-проєкту "Критичні рішення".

ЄрміловЦентр – перший Центр сучасного мистецтва в Харкові. Місія центру – популяризація сучасного мистецтва і культури, створення поліфункціональної площадки для демонстрації виставкових проектів та іновації в просвітній та освітній діяльності. Серед завдань ЄрміловЦентру: активізація соціальної ролі мистецта, створення умов для діалогу мистецтва та суспільства, підтримка культурних ініціатив. Центр сприяє розвитку сучасного мистецтва, його інтегруванню у світовий художній контекст, підтримує молодих авторів, є комунікативною платформою для українських та зарубіжних спеціалістів у сфері сучасного мистецтва, простором для дискусій.Центр назван ім’ям відомого харківського художника, генія дизайну та художнього конструювання, піонера українського авангарду Василія Єрмілова.

ЄрміловЦентр
Харків, Майдан Свободи, 4 (головний корпус ХНУ ім. В. Н. Каразіна, вхід з боку узвозу Пасіонарії)

Пн-Нд с 12:00 до 20:00

Вхід вільний

Тел:   +380958013083
+380577604713
e-mail: yermilovcentre@gmail.com
www.yermilovcentre.org

02:49
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...