Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Кураторська екскурсія: Exposures. Клайпедська фотографія

Описание:

У цю суботу 26 січня о 15:00 відбудеться кураторська екскурсія з Даріусом Вайчекаускасом та фотографом Артурасом Шештокасом виставкою "Exposures. Клайпедська фотографія наприкінці ХХ ст.".

На ній Даріус та Артурас проведуть глядачів експозицією, коментуючи представлені роботи п'яти фотографів з Клайпеди: Віктораса Трубленковаса, Артураса Шештокаса, Арвідаса Стубри, Юозаса Мешкіса та Раймундаса Урбонаса.

В чому актуальність фотографій, які критикують часи, що вже давно пройшли, сьогодні?

Роботи фотографів з Клайпеди, подібно до однодумців з усіх куточків Литви, не є політичним чи соціальним маніфестом, який ризикує втратити важливість з падінням режиму, — вони показують людське буття з особистісної позиції.
З позиції, яка робить будь-яку соціальну модель, засновану на загальноприйнятих принципах раціональності і ілюзії цілеспрямованої дії, та задуми для функціонування особистості в ній (відповідно до соціалістичних утопій або «американської мрії») безперспективними або абсолютно абсурдними.

Зображення, зроблені декілька десятиліть тому, мають силу і сьогодні, запрошують до розмірковувань, доречних за різних обставин.

Запрошуємо!

Вхід вільний.

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...